Home » » Λύσσαξαν οι εθνικιστές και μιλιταριστές με τους φοιτητές που δεν θέλουν F16

Λύσσαξαν οι εθνικιστές και μιλιταριστές με τους φοιτητές που δεν θέλουν F16

Από Unknown , Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 | 9:11 π.μ.

Πραγματικά δεν είναι τυχαίο και μεμονωμένο περιστατικό. 
Σε σειρά εθνικιστικών και μιλιταριστικών σαιτ υπάρχουν αναρτήσεις που κάνουν επίθεση στους φοιτητές γιατί κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους κινητοποίησης αμφισβήτησαν τις αγορές και τους εκσυγχρονισμούς οπλικών συστημάτων που μας φορτώνουν με δισεκατομμύρια και απαίτησαν την κάλυψη των τεράστιων αναγκών.
Πρόκειται για την δεύτερη παρόμοια παρέμβαση του κόσμου της εργασίας καθώς είχε προηγηθεί Στάση Εργασίας στο ΝΜΤΣ. Η εργατική αυτή κινητοποίηση είναι πολύ σοβαρή και ενδεικτική του τι συμβαίνει στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, αλλά και συνολικά στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. 
Οι εργαζόμενοι στρέφονται κατά της μνημονιακής-κυβερνητικής πολιτικής των περικοπών, αλλά και ενάντια στο πέταμα Δισεκατομμυρίων Ευρώ σε άχρηστους στον εργαζόμενο λαό μας πολεμικούς εξοπλισμούς!http://diktiospartakos.blogspot.gr
Γράφουν λοιπόν: 
Τη στιγμή που δισεκατομμύρια σκορπίζονται για εξοπλιστικά προγράμματα το Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ μαραζώνει από την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση.
Σε 695 οργανικές θέσεις υπάρχουν 311 κενές όλων των ειδικοτήτων. Οι ιατροί του ΕΣΥ είναι 45 όταν οι προβλεπόμενες είναι 113.
Να θυμίσουμε ότι όλοι αυτοί οι μιλιταριστές δημοσιογράφοι που επιτίθενται στους εργαζόμενους και τους φοιτητές που διεκδικούν τα δικαιώματα τους,  "τα παίρνουν χοντρά από τις πολεμικές βιομηχανίες", ενώ σημαντικό τμήμα των πολεμικών παραγγελιών πηγαίνει σε Έλληνες Επιχειρηματίες του πολέμου.
Επαναλαμβάνουμε η επίθεση δεν είναι τυχαία καθώς το εργατικό, νεολαιίστικο και αντιπολεμικό κίνημα σπάει την ΟΜΟΦΩΝΙΑ, ΜΟΝΟΦΩΝΙΑ και την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του αστικού συστήματος!
Από την ελεεινή ΕΡΤ και την εκπομπή "Αρετή και Τόλμη" του ακροδεξιού Καμμένου, την πολεμοκαπηλεία του ALPHA-SKAI-STAR-ΑΝΤΕΝΑ και των υπόλοιπων άθλιων καναλιών, των ραδιοφώνων και εφημερίδων τους, τα μιλιταριστικά σάιτ παπαγάλους του Καμμένου και του Βίτσα...
Έχει στηθεί ένας τεράστιος προπαγανδιστικός μηχανισμός που προβάλλει την προνομιακή σχέση της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, διαφημίζει τις βάσεις του θανάτου που παραχωρούνται στους Αμερικανούς ως πολεμικά ορμητήρια -εξοπλισμένες ακόμη και με πυρηνικά όπλα-, απαιτούν όπλα και προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Στα ρεπορτάζ και στα αφιερώματα τους, στα δελτία παραπληροφόρησης και χειραγώγησης παρουσιάζουν τον πόλεμο προ των πυλών!
Την "κακομοίρα Ελλάδα περικυκλωμένη από εχθρούς που εποφθαλμιούν κομμάτι της ..."
Είναι όμως έτσι;
    Ας διαβάσουμε τι μας λένε οι φαντάροι:

 οι φαντάροι παίρνουν θέση και λένε το δικό του ΟΧΙ στο ΝΑΤΟ και στην κυβέρνηση του πολέμου και της βάρβαρης αντεργατικής επίθεσης. 
Ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ακολουθώντας την άθλια μεθόδευση και των προηγούμενων διαχειριστών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μιλά με τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια και μας επιβάλλει την Υποχρεωτική Στράτευση στο όνομα "της άμυνας, της προάσπισης των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας", για να μας εκμεταλλευτεί οικονομικά και εργασιακά, να μας έχει αναλώσιμους στον ελληνοτουρκικό ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, να μας κάνει κυνηγούς των προσφύγων και Απεργοσπάστες των εργατικών αγώνων.
Σε έναν ελληνικό στρατό που βρίσκεται σε 15 χώρες στο εξωτερικό, που συμμετέχει στην Κατοχή λαών και στους βομβαρδισμούς Αμάχων, επιβάλλοντας τα δόγματα Πολέμου Καταστολής από τα Βαλκάνια έως τη Μέση Ανατολή Και την Αφρική.
Ο Ελληνικός Στρατός είναι το ΝΑΤΟ. Πολεμά και Δολοφονεί. Είναι Συνυπεύθυνος-Συνένοχος στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα. Έτσι απαιτούν τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, τα συμβόλαια και τα κέρδη του Κόκκαλη, του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, όλων των αδίστακτων Ελλήνων επιχειρηματιών! 

Είναι αντιδράσεις που πρόκειται να κλιμακωθούν.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε τους συναδέλφους Φαντάρους και το σύνολο του προσωπικού ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Καταλαβαίνουμε την ταραχή της κυβέρνησης, της αμερικανικών πρεσβείας, των εφοπλιστών και των πολεμικών βιομηχανιών, των γελοίων παπαγάλων που ονομάζονται δημοσιογράφοι.
Κλιμακώνονται καθημερινά οι αντιδράσεις μέσα και έξω από τον στρατό ενάντια στην πολεμική ταύτιση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ.
Ήδη στην Αχαϊα προγραμματίζεται μεγάλο αντιμπεριαλιστικό-αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 12/11 στις 11:00 στην βάση του Άραξου.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Ανάλογες πρωτοβουλίες λαμβάνονται και σε άλλες περιοχές, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο. Σε αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιείται και η νέα συνέλευση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη)
Δίνουμε πάλι τον λόγο στους συναδέλφους φαντάρους:
ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ 644 Μ/Κ ΤΠ
Καμία εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού, να κλείσει τώρα η βάση
Σε επιστολή διαμαρτυρίας τους, στρατιώτες του 644 Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού της Αλεξανδρούπολης αναφέρουν:
«Εμείς, στρατιώτες του 644 Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού της Αλεξανδρούπολης, στέλνουμε αυτήν την επιστολή με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στην πόλη όπου υπηρετούμε τη θητεία μας. Εδώ και λίγες μέρες το λιμάνι της πόλης έχει μετατραπεί σε NATOική βάση που περιλαμβάνει σταθμό αποσυναρμολόγησης, αποθήκευσης και μεταφοράς πολεμικών ελικοπτέρων.
Οι ΝΑΤΟικοί έχουν το θράσος να απαιτούν να γίνεται από εμάς τους φαντάρους, μαζί με τα στελέχη του στρατού, του Λιμενικού και της αστυνομίας, η φύλαξη της βάσης, και φυσικά κάθε άλλη εξυπηρέτηση για τα ΝΑΤΟικά σχεδία. 
Αναρωτιόμαστε τι δουλειά έχουμε εμείς ως φαντάροι, που σκοπός της θητείας μας είναι η υπεράσπιση των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας, να εμπλακούμε με τους ΝΑΤΟικούς φονιάδες; 
Δεν φτάνουν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στη θητεία μας, οι απαρχαιωμένες και κατεστραμμένες υποδομές του στρατοπέδου, που δεν επαρκούν ούτε για τις βασικές ανάγκες των στρατιωτών, οι εξαντλητικές και συνεχόμενες υπηρεσίες, που μας έχουν αναγκάσει να κάνουμε τη νύχτα μέρα για να αντεπεξέλθουμε, μας καλούν προκλητικά να ανεχτούμε και τις ΝΑΤΟικές δυνάμεις να αλωνίζουν στο λιμάνι της πόλης, λίγα μόλις μέτρα από το στρατόπεδο όπου υπηρετούμε. 
Τις γνωστές ΝΑΤΟικές δυνάμεις που διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, τη Συρία, που ευθύνονται για χιλιάδες θανάτους αμάχων κάθε χρόνο, που έχουν μετατρέψει το Αιγαίο σε υγρό τάφο παιδιών. Αυτούς τους φονιάδες των λαών κάλεσε στην Αλεξανδρούπολη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που φέρει τεράστιες ευθύνες. 
Σε αυτούς που δίνει απλόχερα "γην και ύδωρ" στη Σούδα, την Κάρπαθο, που χωρίς κανένα ενδοιασμό προσφέρει τον Άραξο για να αποθηκεύουν πυρηνικά, παραχωρεί τώρα και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Απαιτούμε καμία εμπλοκή των στρατιωτών και συνολικά του Ελληνικού Στρατού για τη φύλαξη της βάσης. Να κλείσει τώρα η βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger