Home » , » Μιλάει και ο Βερύκιος, το αφοσιωμένο γιουσουφάκι των αφεντικών του

Μιλάει και ο Βερύκιος, το αφοσιωμένο γιουσουφάκι των αφεντικών του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017 | 7:00 μ.μ.

Τηλεγραφικά δυο λόγια για το δημοσιογραφικό τσογλάνι Δήμο Βερύκιο που ανέλαβε δημοσίως να υπερασπιστεί το αφεντικό του στην επιλογή να κόψει την εκπομπή "Ελληνοφρένεια" λέγοντας εκτός των άλλων ότι αυτή η εκπομπή "δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε".

Μπορεί ο ίδιος να καυχιέται μόνιμα ότι «θήτευσε στο μεγάλο δημοσιογραφικό καμίνι του Ριζοσπάστη», -είναι αλήθεια ότι πέρασε ένα φεγγάρι κι από κει- η αλήθεια όμως είναι ότι σε από όσα ΜΜΕ πέρασε μετά ήταν τσάτσος των αφεντικών του. Μια συμπεριφορά που την «εκτίμησε» ο Δημήτρης Κοντομηνάς  και του ανέθεσε την διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 989.

Και το τσιράκι του δεν τον απογοήτευσε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η στάση που κράτησε όταν πριν καιρό η ΕΤΕΡ κήρυξε πενθήμερη απεργιακή κινητοποίηση στο μαγαζί του Κοντομηνά. Ο Βερύκιος όχι μόνο προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους εκεί και να τους παροτρύνει να δουλεύουν τζάμπα «για να μην κλείσει ο Κοντομηνάς τον σταθμό», αλλά έγινε ο ίδιος απεργοσπάστης βγάζοντας πρόγραμμα από άλλο στούντιο και όχι το συνηθισμένο της Κάντζας  ενώ παράλληλα ο ίδιος ζήτησε απ’ τους μπάτσους να συλλάβουν τους απεργούς τεχνικούς.

Την "αφοσίωση" και την δουλικότητα του, προς το αφεντικό του, ο λακές αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα να την εκφράζει δημόσια. Ας θυμηθούμε μια συγκεκριμένη περίπτωση.
Ηταν τότε που ο "πολυχρονεμένος" και "μεγαλόκαρδος" πασάς έστειλε τις ευχές του και το αφοσιωμένο γιουσουφάκι ξέσπασε σε κλάματα ευγνωμοσύνης! 
Είχαν γεμίσει οι οθόνες γλίτσα, σάλιο, λίγδα!

Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε και κάτι άλλο από τα "κατορθώματα" αυτού του δημοσιοκάφρου. Αναφερόμαστε τότε που είχε την «έμπνευση» να «διαφημίσει», σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τις «δημόσιες σχέσεις» του και στην προκειμένη περίπτωση την «συνάντηση γνωριμίας» που είχε με τον φυρερίσκο και ο οποίος μάλιστα «ήταν ιδιαίτερα ευγενής μαζί» του.

Ηταν μια καραμπινάτη πρόκληση του Βερύκιου –να «καμαρώνει» ότι συναντήθηκε με τον αρχηγό των νεοναζί την μέρα μάλιστα που αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος Ρουπακιάς και ο «ευγενικός» Μιχαλολιάκος έχει αναλάβει την «πολιτική ευθύνη» για το έγκλημα- κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Ιντερνέτ. Αυτός όμως βρήκε να ανταπαντήσει επικαλούμενος  … την συνείδησή του.

Καμιά αντίρρηση. Είναι η ίδια «μαύρη» συνείδηση που τον κατάντησε «δουλάκι» των αφεντικών του. Είναι αυτή που τον καθοδηγεί ώστε να καταντήσει ένας άθλιος γλυψιματίας, υπηρέτης όλων εργοδοτών του για να εξασφαλίσει το παντεσπάνι του.


Φυσικά στην δημοσιοκαφρική πιάτσα που συχνάζει δεν είναι ο μοναδικός. Υπάρχουν δεκάδες Βερύκιοι
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger