Home » , » Μας συγκίνησε ο Λαζόπουλος για το "μπούλινγκ" που δέχεται

Μας συγκίνησε ο Λαζόπουλος για το "μπούλινγκ" που δέχεται

Από giorgis , Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017 | 10:47 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Θα το ομολογήσουμε. Συγκινηθήκαμε έντονα από το δράμα που βιώνει ο "εθνικός μας διασκεδαστής" Λάκης Λαζόπουλος και το οποίο μας γνωστοποίησε σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου.

«Μια ζωή μπούλινγκ μου κάνουν», μας λέει ο λαοφιλής καλλιτέχνης, και εκφράζει το παράπονο του για τα «εντεταλμένα κανάλια που είπαν "εξαφανίστε τον Λαζόπουλο"», ενώ έχει απόλυτο δίκιο να καυτηριάζει τις «ηλεκτρονικές "συμμορίες"» που τον στοχοποιούν.
«Ξέρω και πως δρουν και από που υποκινούνται, αλλά και από που πληρώνονται για να με "συντρίψουν"», συμπληρώνει ο ίδιος, ενώ θεωρεί «εγκληματικό» το ότι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί δεν έχουν την δυνατότητα μετά από «εισαγγελική παρέμβαση» να τον προστατεύσουν από την «"χούντα" των social media» τα οποία έχουν εξαπολύσει «κανιβαλισμό» εναντίον του.

Πέρα απ' την πλάκα τώρα και προσπερνώντας τα σοβαρά υπονοούμενα που άφησε σε βάρος του Λαζόπουλου ο "μοντελοπνίχτης" δικηγόρος Κούγια όταν κάποια στιγμή είχε ρθει σε αντιπαράθεση με τον Λαζόπουλο.

 Θα επαναλάβω λοιπόν κάποια πράγματα που έγραφα σε περασμένη ανάρτησή μας:

Όπως έλεγε ο Λένιν, «οι καπιταλιστές είναι ικανοί να σου πουλήσουν και το σκοινί με το οποίο θα τους κρεμάσεις» αρκεί να κερδίζουν. Και ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης πουλούσε στις τηλεοπτικές του παρουσίες γι’ αυτό έχει και την δυνατότητα να εκφράζετε αρκετές φορές με τρόπο «αντισυμβατικό» που δεν συναντάει κανείς συχνά στα αστικά ΜΜΕ. Ακόμα και αν δεν τον λογόκριναν ο ίδιος είχε την εξυπνάδα να αυτολογοκρίνεται και να γνωρίζει τα «επιτρεπτά» πλαίσια στα οποία θα κινούταν οι εκπομπές του.

Με δυο λόγια, οι εργοδότες του και φυσικά το αστικό κράτος δεν είχαν καμιά αντίρρηση να ακουγόταν και δημόσια αυτά που ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά.
Δεν δημιουργεί σε κανέναν πρόβλημα δηλαδή ο Λαζόπουλος με το να αφήνει υπονοούμενα για «λαδιάρηδες» εθνοπατέρες, δεν προκαλεί κανέναν με το να καυτηριάζει την συμπεριφορά μπάτσων και κατασταλτικών μηχανισμών.

Ολες οι γενικότερες πολιτικές τοποθετήσεις του –το ψυχαγωγικό μέρος των εκπομπών του ήταν μια άλλη ιστορία που πέρα από κάποιες επιτυχημένες ατάκες του δεν θα λέγαμε ότι μας ενθουσιάζε, αλλά αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό- δεν ξέφευγαν ούτε κατά κεραία απ’ αυτά που θα έλεγε ένας «προοδευτικός» αστός πολιτικός αναλυτής.

Σε όλες του τις τοποθετήσεις, ο Λάκης Λαζόπουλος, επικαλούταν την θεσμολαγνεία σαν διέξοδο για όλα τα δεινά που αντιμετώπιζε ο εργαζόμενος λαός από την καπιταλιστική επέλαση. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον Λάκη δεν ευθύνεται ο καπιταλισμός, η πλουτοκρατία για όσα αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος λαός, αλλά μόνο κάποιες μαριονέτες που συχνάζουν στο κοινοβούλιο.
Τις αλλάζουμε με «νέους ανθρώπους στην πολιτική» και εξαλείφονται όλα τα προβλήματά μας.
Διαλέξτε καλούς εθνονταβατζήδες δηλαδή, καθώς ψηφίζετε κάθε τέσσερα χρόνια.

Δεν θα συναντούσε δηλαδή κανείς τον Λαζόπουλο να αναφέρει στις εκπομπές του ούτε μια φορά τις λέξεις: καπιταλισμός, εργατικό κίνημα, λαϊκοί αγώνες ….

Πολύ δύσκολα το σύστημα θα έβρισκε καλύτερο αμορτισέρ για να εκτονώνει την λαϊκή δυσαρέσκεια –έστω σε κάποιο βαθμό- απ’ τον "εθνικό μας διασκεδαστή".

Διαβάστε ακόμα:

Μοντέρνα Τέρατα: Ο Λάκης με τα ψηλά κασέ 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger