Home » , » «Oύτε βήμα πίσω απέναντι στους εχθρούς της ανθρώπινης κοινωνίας". Σε ηχητικό η δικηγόρος Ελ. Τομπατζόγλου περιγράφει την επίθεση των ναζί στην "Φαβέλα"

«Oύτε βήμα πίσω απέναντι στους εχθρούς της ανθρώπινης κοινωνίας". Σε ηχητικό η δικηγόρος Ελ. Τομπατζόγλου περιγράφει την επίθεση των ναζί στην "Φαβέλα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 | 7:35 μ.μ.

Σ’ αυτό το βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα σχετικά με την φασιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/2 Στην «Φαβέλα».
Από εκεί ενημερωνόμαστε από τα μέλη του συγκεκριμένου κοινωνικού χώρου για την  αντιφασισιστική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά την Παρασκευή με σύνθημα «ούτε βήμα πίσω απέναντι στους εχθρούς της ανθρώπινης κοινωνίας, κανένας φόβος, καμία ενοχή».

Επίσης στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου, ένα από τα θύματα της δολοφονικής ναζιστικής επίθεσης, η δικηγόρος Ελευθερία Τομπατζόγλου, περιγράφει στο παρακάτω ηχητικό τον εφιάλτη που έζησε.

Η  μαχόμενη δικηγόρος  -συνήγορος πολιτικής αγωγής στην δίκη της Χ.Α- η οποία υπέστη βαρεία κρανιοεγκεφαλική κάκωση από χτύπημα με λοστό στο κεφάλι που τις προκάλεσε φασιστοειδές, αφού περιγράφει αναλυτικά την εισβολή του τάγματος εφόδου, σχολιάζει την τοποθέτηση της ναζιστικής συμμορίας ότι δεν έχει καμιά σχέση με την επίθεση, ενώ αναφέρεται στην πορεία της δίκης των στελεχών του ναζιστικού μορφώματος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger