Home » , , » 7 χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας και του διαδικτυακού ραδιοσταθμού "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

7 χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας και του διαδικτυακού ραδιοσταθμού "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Μαΐου 2018 | 5:17 π.μ.

Τι μας θύμισε το facebook! Πέρασαν κι όλας 7 ολόκληρα χρόνια από την στιγμή που η τότε συντακτική ομάδα του μπλοκ μας είχε καλέσει -οργανώσει μια ανοιχτή εκδήλωση, σε ένα συντροφικό στέκι, ώστε να βρεθούμε με συντρόφους και συναγωνιστές οι οποίοι θα είχαν διάθεση να συμβάλλουν στην δημιουργία μιας ιστοσελίδας και ενός ραδιοφωνικού σταθμού.

Και ήταν τότε μια εκδήλωση που η επιτυχία της ξεπερνούσε όλες τις προβλέψεις μας.
Ηταν η στιγμή που μπήκαν τα θεμέλια για να στηθεί η ιστοσελίδα vathikokkino.gr και ο διαδικτυακός ραδιοσταθμός μας «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ».

Πιθανόν στην προκειμένη περίπτωση να είχαμε μια  απ’ τις σπάνιες φορές που σύντροφοι από το ΚΚΕ και από οργανώσεις τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς βρεθήκαμε μαζί, με την θέληση να φτιάξουμε ένα επαναστατικό διαδικτυακό μετερίζι.

Δυστυχώς το «όνειρο» δεν κράτησε για πολύ. Στους συντρόφους του ΚΚΕ ασκήθηκαν από το κόμμα τους ασφυκτικές πιέσεις να αποχωρήσουν από αυτό το εγχείρημα, ενώ σταδιακά αποχώρησαν και τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αφού είχαμε ξεκαθαρίσει απ την αρχή ότι για μας δεν θα υπάρχει «ασυλία» για καμιά πολιτική συλλογικότητα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το μπλοκ μας, η ιστοσελίδα μας και ο διαδικτυακό μας ραδιοσταθμός μπορεί να ανανέωσαν τους συντελεστές τους, δεν έχουν κάνει όμως βήμα πίσω απ’ αυτό που διακηρύξαμε απ’ την αρχή: «Δεν είμαστε, αδέσμευτοι, ανεξάρτητοι, αντικειμενικοί κλπ. Είμαστε στρατευμένοι στην υπόθεση της εργατικής τάξης και παλεύουμε να ανατρέψουμε την αστική δικτατορία. Οραματιζόμαστε μια κοινωνία χωρίς εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους, χωρίς καταπιεστές και καταπιεζόμενους».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger