Home » , » Στερητικό σύνδρομο εξουσίας.

Στερητικό σύνδρομο εξουσίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 | 4:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ο Κούλης έχει τα συμπτώματα ενός στερητικού συνδρόμου. Του λείπει πολύ η καρέκλα της εξουσίας, γι αυτό έχει κυριολεκτικά τρελαθεί. Το ίδιο κι οι νεοφιλελέ κανίβαλοι, που περιμένουν να κάνουν ντου στις θέσεις διορισμού και τα λεφτά του Δημοσίου.
“Γιούριααα! Απάνω τους χαχόλοι, Νικάμε”! Στα “χαρτιά”, μόνο, στα παραμύθια κατά παραγγελία, που λέγονται “δημοσκοπήσεις”.
Στις εκλογές -δυστυχώς γι αυτούς- ψηφίζουν οι πολίτες οι οποίοι, συνήθως, γελοιοποιούν του δημοσκόπους και τα "ευρήματά" τους.

Τη βγάζουν λοιπόν με υποκατάστατα: Γκάλοπ και νοθευμένα αποτελέσματα εκλογών.
Φυσικά η ψήφος σε privé κάλπη είναι χοντρή νοθεία και γελοιοποίηση των ίδιων των εκλογών, αλλά μιλάμε για βαφτιστήρια του Κυριάκου, τα περισσότερα εθισμένα στο ρουσφέτι και τη λαμογιά, καθώς και νοσταλγούς της δικής τους γαλάζιας χούντας.

“Σε περιμένω να 'ρθεις και πάλι 
Μαζί να κάνουμε απάτη μεγάλη
Να έρθεις σαν λαίλαπα να πάρεις τα πάντα
Από τις τσέπες τους ν' αδειάζεις τα φράγκα”...

Όλα αυτά προκαλούν παραισθήσεις στα γαλάζια γίδια, ειδικά αν συνδυαστούν με το ληγμένο κουτόχορτο, που τρώνε τα τελευταία χρόνια από τους σκουπιδότοπους των ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης).
Πιστεύουν πως τάχα ο κόσμος θα τους δώσει την ευκαιρία, να του ρουφήξουν το μεδούλι από τα κόκαλα που άφησαν οι αγιογδύτες του ΣΥΡΙΖΑ.
Και είναι σίγουρο πως το ΣΥΡΙΖΑ τον περιμένουμε στη γωνία για τα καλά που έκανε στους τοκογλύφους, τα υπόλοιπα όρνεα κι αρπακτικά του Κεφαλαίου.

Αλλά η πλειοψηφία δεν είμαστε μαζοχιστές, ούτε βλάκες, ώστε να δώσουμε δύναμη σε κάποιον αδίστακτο και διεφθαρμένο απατεώνα. Έτσι η συμμορία των βρικολάκων θα μείνει με την όρεξη να μειώσει τη σύνταξη του άλλου, να κόψει ως και το συσσίτιο του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης, να μετατρέψει τον εργαζόμενο και τυπικά σε είλωτα, ή το ωράριο σε Τιραμόλα.

Σημείωση: ο Τιραμόλα ήταν ήρωας Κόμικ φτιαγμένος από λάστιχο. Η διαφορά του με τον Mister Fantastic ήταν η στολή και ότι ο δεύτερος ήταν παντρεμένος με μια όμορφη, έξυπνη και “διακριτική” σύζυγο.

Ο Μητσοτάκης περιμένει λοιπόν να πάρει την εξουσία. Πιστεύει πως η μεγάλη φθορά της Κυβέρνησης, τα δυο δεκανίκια που θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή, ΠΑΣΟΚ - Χρυσή Αυγή, σε συνδυασμό με τη νοθεία του εκλογικού νόμου, θα του επιτρέψουν να κάτσει στο σβέρκο μας, για να ρουφήξει το αίμα μας με την ησυχία του.

Μη φας Κούλη, έχουμε ωραιότατο... γλάρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε άλλη ληστεία από τη μαφία των κομμάτων. Είναι καιρός να τους κόψουμε τα φτερά, με τα οποία πετάνε στα σύννεφα. Αυτοί άλλωστε είναι υπέρ των περικοπών (των άλλων).

Αποχή από μια γελοιότητα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση αδιαφορία ή πολύ περισσότερο έγκριση των εγκλημάτων τους.
Μια ισχνή μειοψηφία, όπως είναι η ΝΔ, δεν θα μπορέσει ποτέ να επιβληθεί της συντριπτικής πλειοψηφίας, όσα τερτίπια και να χρησιμοποιήσει, όσους πραιτοριανούς κι αν παρατάξει.
Αυτό είναι υπόσχεση που θα τηρηθεί, όχι σαν τα προεκλογικά φούμαρα που μας λένε... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger