Home » , » Μια χαρά το πάνε το πολίτευμα...

Μια χαρά το πάνε το πολίτευμα...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 | 12:19 π.μ.

Πηγή: Ηλίας Σμήλιος - f/b

Στις 6/10/2017, στην πορεία που οργάνωσε ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (και άλλες κοινωνικο-πολιτικές συλλογικότητες) λόγω της παρουσίας του Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΕΒ στη ΔΕΘ, τα ΜΑΤ διέλυσαν την πορεία, τραυματίζοντας σοβαρά στο κεφάλι τον συν. Κώστα Ξενόπουλο.

Χθες ο Κώστας κλήθηκε από την Κρατική Ασφάλεια (στα ΣΥΡΙΖΑίικα "Υπηρεσία Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος") να απολογηθεί, μετά από μήνυση που του ασκήθηκε για "απρόκλητη σωματική βλάβη σε αστυνομικούς" κ.ά.

Παρομοίως, τα ΜΑΤ επί δύο ώρες χτυπούσαν τη διαδήλωση ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που οργάνωσε ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ στις 7/3/2018 και τραυμάτισαν στο κεφάλι τον συν. Θανάση Αγαπητό, αλλά τώρα καλούνται Θανάσης Αγ. και Ηλίας Σμήλιος να απολογηθούν για "επικίνδυνη σωματική βλάβη σε αστυνομικούς" κ.ά.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έβρισαν ("άπλυτοι" αριστεροί κι αναρχικοί κ.ά.) τον εργαζόμενο φοιτητή Ν.Χ. την προηγούμενη Τετάρτη αλλά ο Ν.Χ. συνελήφθη για "εξύβριση" κ.ά. και οδηγήθηκε στο δικαστήριο (όπου αθωώθηκε πανηγυρικά!).

Ας το ξαναπούμε: ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ!

Ως μέλη του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ως κομμουνιστές, ως εργαζόμενοι αυτής της πόλης που δώσαμε μερικούς από τους πιο ωραίους αγώνες μας μέσα από το ανεξάρτητο κέντρο αγώνα, το ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, σας βροντοφωνάζουμε:
Ναι, πάντα θα είμαστε επικίνδυνοι για τα ΣΥΡΙΖΟλαμόγια και τους άλλους ΜΕΝΟΥΜΕΥΡΩΠΗΔΕΣ! 
Και... VENCEREMOS!

Β.Κ: Η μορφοποίηση του κειμένου είναι δικιά μας παρέμβαση
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger