Home » , , » Τα υποπροϊόντα του Χίτλερ "γιορτάζουν" σήμερα (4 Βίντεο)

Τα υποπροϊόντα του Χίτλερ "γιορτάζουν" σήμερα (4 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 | 2:03 π.μ.

Μέρα "γιορτής" σήμερα για τους απόγονους του Χίτλερ, αφού στις Γερμανικές βουλευτικές εκλογές στις 31/7/1932 ο "ηγέτης" τους, με την καθοριστική βοήθεια του επικεφαλής προπαγάνδας του ναζιστικού κόμματος Γκέμπελς, κατορθώνει να εκτινάξει τα ποσοστά του NSDAP στο 37,4% από 18.3% που είχε λάβει στις εκλογές που προηγήθηκαν στις 14 Σεπτέμβρη 1930. (Σ' αυτή την εκλογική διαδικασία οι Σοσιαλδημοκράτες ήρθαν δεύτεροι με 21,58%  και οι Κομμουνιστές τρίτοι με 14,32%).

Είναι η πρώτη φορά που το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα του Χίτλερ έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των Γερμανών ψηφοφόρων και από τότε κυριαρχεί στην πολιτική ζωή της Γερμανίας. Aπ' την πτώση της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης το 1933, μέχρι το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου το 1945, και την συντριβή του ναζισμού με αρκετούς απ' τους ηγέτες του -ο ίδιος ο Χίτλερ αυτοκτόνησε- να συλλαμβάνονται  και να καταδικάζονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Δίκη της Νυρεμβέργης.

Πόσο στοίχισε σε όλο τον κόσμο, αλλά και στον Γερμανικό λαό ο ναζισμός, θα μας περιγράφουν τα παρακάτω τέσσερα βιντεάκια. Ταυτόχρονα δίνουν και μια απάντηση στους σημερινούς νοσταλγούς της ναζιστικής ιδεολογίας, αλλά και σε όσους δημοσιοκάφρους επιχειρούν να "ξεπλύνουν" τα ναζιστικά υποπροϊόντα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger