Home » , , » Αναζητείτε ελάχιστη τσίπα από τους κυβερνώντες.

Αναζητείτε ελάχιστη τσίπα από τους κυβερνώντες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 | 1:12 π.μ.

Εντάξει, κάποιοι δεσποτάδες .. δεν έχουν τον θεό τους και προβαίνουν σε απίστευτα κηρύγματα κάνοντας επικοινωνιακή αβάντα στην κυβέρνηση για την απαλλάξουν από τις ευθύνες της για τα δεκάδες θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών.

Και άντε να δεχθούμε ότι ο θεός "αποστρέφει το πρόσωπο του" από εμάς και βρίσκει ευκαιρία ο Σατανάς να πυρπολεί την χώρα, αφού εμείς "απομακρυνθήκαμε απ΄την Χριστιανική πίστη".

Ποιος "διάολος" όμως έκανε παρέμβαση στους υπευθύνους του Υπουργείου Οικονομικών για να προβούν σε μια τόσο χοντρή πρόκληση προς όλη την καθημαγμένη κοινωνία μας;

Αν δεν το γνωρίζεται να σας ενημερώσουμε ότι χτες το υπουργείο Οιονομικών σε ένα άσχετο σχέδιο Νόμου -το οποίο τίτλο "Πρόσληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας"- κατέθεσε μια τροπολογία με την οποία δίνονται τεράστιες αυξήσεις στους καρεκλοκένταυρους της κυβέρνησης. 

Σύμφωνα με την ντροπολογία, εξαιρούνται πλέον από το ανώτατο όριο αποδοχών των 4.631 ευρώ που ισχύει σήμερα (μισθός γενικού γραμματέα υπουργείου) οι πρόεδροι, οι διευθύνοντες σύμβουλοι και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι των δημοσίων επιχειρήσεων και των θυγατρικών τους) και οι αποδοχές αυτών των διοικητικών στελεχών αυξάνονται κατά 60%. (!).

"Κατά την τροπολογία οι αποδοχές και οι εν γένει πρόσθετες αμοιβές, απολαβές και αποζημιώσεις των εν λόγω προσώπων θα καθοριστούν με κοινή υπουργική απόφαση και σε κάθε περίπτωση δεν θα μπορούν να υπερβαίνουν το 90% των μηνιαίων αποδοχών και επιδομάτων του Προέδρου του Αρείου Πάγου.

Δεδομένου ότι ο μισθός του Προέδρου του Αρείου Πάγου είναι στα 8.314,56 ευρώ, το 90% ισοδυναμεί με μισθό 7.483,10 ευρώ. Με τη διάταξη λοιπόν αυτή, το υπουργείο Οικονομικών αυξάνει τις αποδοχές των εν λόγω διοικητικών στελεχών κατά 60%", αναφέρει η σχετική ειδησεογραφία.

Μπορεί η ντροπολογία αυτή μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε να αποσύρθηκε προσωρινά με την  υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου να δηλώνει «Δεν είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την διατύπωση και θα το ξαναφέρουμε», όμως για ακόμα μια φορά φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι κυβερνώντες δεν έχουν την παραμικρή τσίπα επάνω τους.

Οι ίδιοι που ψηφίζουν διαρκώς τσεκούρωμα των συντάξεων των απόμαχων την δουλειάς και την κατεδάφιση κάθε ίχνους κοινωνικού κράτους που υπήρχε δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους να πάρουν "μπόνους" τα "δικά τους παιδιά".
Ενα μέρος, δηλαδή της ληστεία που υφίσταται καθημερινά ο ελληνικός λαός να καταλήγει και στις τσέπες των "ημετέρων".

Αναζητείτε ελάχιστη τσίπα από τους κυβερνώντες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger