Home » , » Καλά, έχει την αίσθηση ότι απευθύνεται σε "ψεκασμένους" ο Π. Καμμένος;

Καλά, έχει την αίσθηση ότι απευθύνεται σε "ψεκασμένους" ο Π. Καμμένος;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 | 11:33 μ.μ.

Ανούσιο θα ήταν να σταθούμε στο πόσο ψεύτης και πολιτικός απατεώνας είναι ο Πάνος Καμμένος. Αυτός και ο συγκυβερνήτης του Αλέξης Τσίπρας έχουν κάνει επιστήμη το να προσπαθούν διαρκώς να αιτιολογήσουν τις ανακολουθίες λόγων και έργων τους.

Παρακολουθώντας αυτό το βίντεο μπορεί να θυμηθούμε τι έλεγε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και σε τι δεσμευόταν δημόσια για το όνομα της ΠΓΔΜ στις 15 Δεκέμβρη 2014.
(Και πριν από τις εκλογές του 2015 ο ίδιος δεσμευόταν δημόσια πως θα αποχωρήσει από την πολιτική αν έρθει στη θέση να ψηφίσει Μνημόνια). 

Οση λοιπόν βαρύτητα είχαν τα λεγόμενα του Π. Καμμένου τότε, άλλη τόση έχουν και οι σημερινές δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες ζητάει να υπάρξει διευρυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών στη Βουλή, ή δημοψήφισμα για το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας. γιατί διαφορετικά αποσύρει το κόμμα του την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και πάμε για εκλογές.

Το παιχνίδι είναι ολοφάνερα στημένο και αυτό που απασχολεί τον κυβερνητικό συνέταιρο είναι μόνο η εκλογική επιβίωση του κόμματος του. Προφανώς οι ανούσιες δηλώσεις του είναι σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό. Κι αυτό γιατί δεν γίνεται να μην γνωρίζει ότι ο Τσίπρας έχει απορρίψει το δημοψήφισμα ενώ ο Ν. Κοτζιάς έχει δηλώσει ότι δεν χρειάζεται να ψηφιστεί η συμφωνία από 180 βουλευτές γιατί το θέμα της δεν αφορά εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. 

Και όλες αυτές οι "φωτοβολίδες" είναι ανούσιες κάτι που ομολόγησε και ο ίδιος μιλώντας σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Αντένα.
Αφού αρχικά δήλωσε ότι «Η κυβέρνηση έχει ημερομηνία λήξης τον Σεπτέμβριο του 2019», συνέχισε: «Για να έρθει αυτή η συμφωνία προς κύρωση στην βουλή πρέπει να γίνουν αρκετά βήματα. Εκλογές στα Σκόπια. εκλογή καινούργιου προέδρου, εν συνεχεία δημοψήφισμα, μετά να υπάρχει πλειοψηφία στην βουλή που να ψηφίσει τις συνταγματικές αλλαγές, να γίνουν συνταγματικές αλλαγές. Αυτό θα τραβήξει πάνω από δυο χρόνια».   

Καλά έχει την αίσθηση ότι απευθύνεται σε "ψεκασμένους" ο Π. Καμμένος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger