Home » , » Το κατοχικό καθεστώς σε απελπισία: Δεν είμαι υπάλληλος του Μαρινάκη, του Μπόμπολα είμαι...

Το κατοχικό καθεστώς σε απελπισία: Δεν είμαι υπάλληλος του Μαρινάκη, του Μπόμπολα είμαι...

Από askordoulakos , Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 | 10:08 μ.μ.

«Πρέπει να ληφθή υπ’ όψιν ότι ασχέτως της επιβαλλομένης υπό των πολεμικών συνθηκών, ο Γερμανικός λαός είναι ο πλέον εγκύψας εις τας κλασικάς μελέτας, είναι ο καλλίτερον κατατοπισμένος παντός άλλου επί της αξίας του Ελληνικού ονόματος. Οι μεγαλύτεροι αρχαιολόγοι, οι διασημότεροι Ελληνισταί είναι Γερμανοί. Συνεπώς δεν είναι δυνατόν να μας αδικήσωσι».

Σ/χης, Αθανάσιος Χρυσοχόου, Γενικός Επιθεωρητής Νομαρχιών, Φρούραρχος Θεσσαλονίκης και Γενικός Διοικητής Μακεδονίας (Οδηγίες προς τους Νομάρχες και Επάρχους -αρ. Ε.Π. 666)19/3/1942)
------------------------------------------------------------
«Δεν είμαι υπάλληλος του Μαρινάκη, ούτε υπεργολάβος του Μητσοτάκη», δήλωσε …με περηφάνια και με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, το γνωστό παράσιτο της 1ης μνημονιακής περιόδου, δηλαδή της περιόδου του χαζογιωργάκη Παπαπανδρέου, ονόματι Ιωάννης Ραγκούσης.
Πρόκειται για απάντηση προς τη Φωφώ του ΚΙΝ.ΑΛ. (του ΠΑΣΟΚ με άλλο ΑΦΜ δηλαδή), στελέχη του οποίου κατηγορούν το Ραγκούση, πως δεν συμπεριφέρεται ως μέλος του Κινήματος Αλλαγής, αλλά ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ραγκούσης, είχε δώσει πιο πριν συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών», όπου είχε σημειώσει τότε πως «Ο κύριος Μητσοτάκης με λεφτά του κ. Μαρινάκη επιχειρεί να χειραγωγήσει το Κίνημα Αλλαγής».

Των γεγονότων αυτών, είχε προηγηθεί η απόφαση του έτερου μνημονιακού τζουτζέ, Σ. Θεοδωράκη και των συν αυτώ, να αποχωρήσουν από το «Κίνημα Αλλαγής» και να ψάξουν καινούργιες καρέκλες στο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να πάρουν κανένα «μεζέ» και από το επίσημο γερμανικό ταμείο, διότι από το ανεπίσημο, έχουν ήδη πάρει αρκετούς.

Το εν λόγω ερπετό (κι όχι μόνο αυτό) της παρακμιακής πολιτικής σκηνής και των εργολάβων, που ακούει στο όνομα Ραγκούσης, εν όψει της επικείμενης καταβαράθρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, σπεύδει να προσφέρει υπηρεσίες υποστύλωσης στο καταρρέον δωσιλογικό μόρφωμα του Τσίπρα, ψάχνει δηλαδή να βρει καινούργια μνημονιακή φωλιά, μήπως και (ξανα) μασήσει κάτι, από το λουφέ της κατοχικής εξουσίας.

Συμφωνούμε απόλυτα με την παραπάνω δήλωση/απάντησή του, προς τη Φωφώ. Και βέβαια δεν είναι υπάλληλος του Μαρινάκη, ούτε υπεργολάβος του Μητσοτάκη, αφού είναι υπάλληλος του Μπόμπολα. Δε μπορεί να εργάζεται για τόσους πολλούς, δεν υπάρχει άλλωστε κι ο απαιτούμενος χρόνος.
Κι ως υπάλληλος του Μπόμπολα, προσπάθησε φιλότιμα να φέρει εις πέρας τη βρώμικη δουλειά της Κερατέας το 2011, πλην όμως έφαγε τα μούτρα του κι αυτός κι η δωσιλογική κυβέρνηση του ΓΑΠ κι οι χιτλερικοί θύλακες της ΕΛ.ΑΣ. που φέρουν στην κωδική ονομασία…ΜΑΤ. Έφαγαν τα μούτρα τους πάνω στην ηρωική, ενωμένη και παλλαική αντίσταση των Κερατιωτών. Κι αυτός κι το άλλο αστοιχείωτο σούργελο της εποχής ΓΑΠ και νυν ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τσάγκρη, την οποία οι εξεγερμένοι κάτοικοι της Κερατέας έκραζαν (εδώ), ως ανυπόληπτη και τζαμπατζού!

Είναι τα καθάρματα, που όταν μιλούν για «πράσινη ανάπτυξη» εννοούν ότι το περιβάλλον, η υγεία και το βιος των πολιτών πρέπει να γίνουν θυσία στα κέρδη του κάθε Μπόμπολα.
Το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει πλέον κι οι δωσιλογικοί πολιτικοί σχηματισμοί, στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στο λουφέ της κατοχικής τάξης πραγμάτων στην Ελλάδα, επιστρατεύουν κάθε χωματερής σκουπίδι και κάθε καρυδιάς καρύδι, όπως ο Ραγκούσης κι ο Θεοδωράκης (ΣΥΡΙΖΑ), όπως ο Ψαριανός (ΝΔ) κτλ

Σε τέτοια ρεμάλια προσπαθεί να στηριχθεί το νεοφιλελέ αληταριό, που παριστάνει την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση της χώρας. Τέτοιας ποιότητας άνθρωποι ταιριάζουν, στην πολιτική τάξη της χώρας. Και το πιο απολαυστικό είναι, ότι θεωρούν πως απευθύνονται σε εντελώς καθυστερημένους, προσπαθώντας να μας πείσουν, ότι οι παραπάνω κινήσεις τους έχουν πολιτικά και ιδεολογικά κίνητρα!

Ιδού ορισμένα από τα έργα και τις ημέρες του φρεσκο-ΣΥΡΙΖΑίου Ραγκούση, ο οποίος προσπαθούσε να επιβάλλει το νόμο του Μπόμπολα, με τη συνδρομή της ένστολης Χρυσής Αυγής:



Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger