Home » , » Νεοδημοκρατική λύσσα και προπαγάνδα για την ΕΡΤ.

Νεοδημοκρατική λύσσα και προπαγάνδα για την ΕΡΤ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 | 3:58 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

 Ο κυριότερος λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ μένει ακόμα στην εξουσία, ο λόγος που πιθανότατα θα βγάλει την τετραετία, λέγεται Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, αν συνεχίσει έτσι η αξιωματική αντιπολίτευση, θα διαλυθεί αμέσως μετά το άνοιγμα της κάλπης, το οποίο θα είναι κόλαφος για την ίδια, άσχετα τι λένε οι μαϊμούδες που αυτοαποκαλούνται “δημοσκοπήσεις”.

Τα κομματόσκυλα της ΝΔ είναι επαγγελματίες ψεύτες, συκοφάντες, όταν δεν κάνουν λαμογίες και δεν βάζουν χέρι στο Δημόσιο χρήμα. Είναι δε τέτοιοι κανίβαλοι, που θα μπορούσαν με χαρά να ψηφίσουν βουλευτή το Hannibal Lecter, αν το κόμμα τους έδινε τέτοια γραμμή. Δεν υπάρχουν πιο κομπλεξικά άτομα στην Παγκόσμια Ιστορία.

Με αφορμή μια προκήρυξη, για πρόσληψη 206 συμβασιούχων στην ΕΡΤ, συντεταγμένα, οργανωμένα, τα site της γαλάζιας συμφοράς και τα λυκόσκυλα του κόμματος αλυχτάν κατά των προσλήψεων ανέργων ανθρώπων! 
Περισσότερη λύσσα και προπαγάνδα, περισσότερα ψέματα απ' αυτά που ξερνούν οι γαλανοί τραμπούκοι, τα είδα μόνο στο Δημοψήφισμα! Εν χορώ να βρίζουν τους ανέργους πριν ακόμα προσληφθούν!

Τι κι αν η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα, τι κι αν αυτοί οι άνθρωποι θα καλύψουν πάγιες ανάγκες, τι κι αν είναι μέσω του ΑΣΕΠ, τι αν αφορούν ΣΟΧ (συμβάσεις ορισμένου χρόνου), οι νεοδημοκράτες είναι στα κάγκελα! 

Φυσικά ξέρουμε γιατί. Ειδικά την ΕΡΤ την έχουν μεγάλο άχτι. Περιμένουν ευκαιρία να την ξανακλείσουν. Για να τολμήσουν, να πάρουν ξανά ένα μάθημα, που φαίνεται δεν έμαθαν καλά. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η προκήρυξη. Δεν θέλουν να γίνουν γενικά προσλήψεις. Ο λόγος είναι διαφορετικός για τους τσοπάνηδες της γαλάζιας στάνης και τα γίδια.
Οι μεν βαρόνοι της ΝΔ σκέφτονται ν' απολύσουν, όχι να προσλάβουν, να απαξιώσουν το Δημόσιο, ώστε να οικονομήσουν οι πλούσιοι και ισχυροί φίλοι του κόμματος. Οι δε ηλίθιοι ψηφοφόροι φοβούνται μήπως πάρει ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ! Ναι, είναι τόσο βλάκες. Και περισσότερο. Μερικοί δε ονειρεύονται να προσλαμβάνονται οι ίδιοι, αλλά μη φάνε, έχει φτιάξει ο Μητσοτάκης γλάρο. 

Αυτά που λένε τα κομματόσκυλα είναι το πρόγραμμα της ΝΔ. Πρόγραμμα λεηλασίας των λαϊκών εισοδημάτων, προστασίας των μεγάλων αρπακτικών, πρόγραμμα που τη ληστεία των φτωχών, την αναλγησία, τη βαπτίζει “περικοπές δαπανών”. 
Μ' αυτά όμως που λένε και κάνουν προκαλούν. Συσπειρώνουν το ΣΥΡΙΖΑ και εξαγριώνουν τους υπόλοιπους.

Επειδή μας ζάλισαν για τι συμβαίνει σε άλλα κανάλια του εξωτερικού - μερικοί άσχετοι μάλιστα ανέφεραν και το BBC - θα κάνω τη σύγκριση: Στοιχεία από την εγκυκλοπαίδεια. ΒΒC 8 κανάλια εθνικής εμβέλειας. Προσωπικό:
20.916 μόνιμοι, 9 φορές περισσότεροι από την ΕΡΤ, 
35.402 συνολικά, 12 φορές το προσωπικό της ΕΡΤ. 
Έσοδα 4,954 δις λίρες, ήτοι 5,5 δις ευρώ περίπου. 30 Φορές ο προϋπολογισμός της ΕΡΤ!
Προφανώς οι Άγγλοι πληρώνονται καλύτερα από τους Έλληνες συναδέλφους τους.

“Η χρηματοδότησή του γίνεται μέσω των «τελών τηλεόρασης» που έχουν καθοριστεί από την Βρετανική Κυβέρνηση και συμφωνηθεί από το Βρετανικό Κοινοβούλιο, ενώ πληρώνουν όλοι όσοι διαθέτουν τηλεοπτικό δέκτη στο Ηνωμένο Βασίλειο ή εγγράφονται στο BBC iPlayer για να παρακολουθήσουν μέσω διαδικτύου τα ηλεκτρονικά μέσα”.

Ξέρουμε πως η φασιστική κίνηση του Σαμαρά να κλείσει την ΕΡΤ, το μαύρο, ήταν η αρχή του τέλους του. Οι φασίστες πονάνε κάθε φορά που κάνουν ζάπινγκ και πέφτουν στην ΕΡΤ. Ας μην έκανε όμως το λάθος ο Αντωνάκης.

Το ότι η ΕΡΤ απαξιώνεται και επί ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα θέμα που θα αναλύσουμε άλλη φορά.

Θα πω στον Κούλη να μαζέψει τους τραμπούκους του. Να σταματήσει τη συκοφαντία και την εκτόξευση λάσπης εναντίον απλών εργαζομένων. Καλό θα ήταν με ακούσει, γιατί ο κόσμος μπορεί να έχει άχτι τους απατεώνες ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν γουστάρει και τους άλλους, τα λαμόγια της ΝΔ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger