Home » , , » Λέτε να καμαρώνει η Ολγα Γεροβασίλη τους ένστολους υφισταμένους της που ταλαιπωρούν τους πρώην συντρόφους της;

Λέτε να καμαρώνει η Ολγα Γεροβασίλη τους ένστολους υφισταμένους της που ταλαιπωρούν τους πρώην συντρόφους της;

Από giorgis , Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 | 1:07 μ.μ.

Του Γ.Γ

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες μέρες από τότε που η ιστοσελίδα του "Πριν" αποκάλυψε έγγραφο του «Συνδικαλιστικού της Ασφάλειας» για διενέργεια προανάκρισης της Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας «σε βάρος αγνώστων δραστών» για «πράξεις που έλαβαν χώρα πρωινές ώρες της 30 Μαΐου 2018 στο πλαίσιο της 24ης πανελλαδικής απεργίας από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ».

Σήμερα από την ιστοσελίδα 902 πληροφορούμαστε ότι ασφαλίτες της Λάρισας συνέλαβαν τέσσερα στελέχη του ΚΚΕ τα οποία προπαγάνδιζαν το Φεστιβάλ "100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ" που θα γίνει στην πόλη τους.
Τους κράτησαν μια ολόκληρη νύχτα στο τμήμα και σήμερα τους οδήγησαν με χειροπέδες, σαν κοινούς εγκληματίες στο δικαστήριο. Τελικά τους απέδωσαν κατηγορίες για διακεκριμένη φθορά και ορίστηκε δικάσιμος για τις 5 Ιούνη του 2019.

Καταστάσεις που επί συγκυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ ήταν περιστασιακές επί… αριστερής διακυβέρνησης, πάνε να γίνουν καθημερινό φαινόμενο. 

Μια λεπτομέρεια σχετικά άγνωστη. Το ξέρετε ότι η καινούργια υπουργός Μπάτσων και καταστολής, Ολγα Γεροβασίλη είχε στρατευτεί από τότε που ήταν φοιτήτρια της Ιατρικής στο ΚΚΕ και παρέμεινε σ' αυτό μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '90, για να περάσει στον Συνασπισμό και στην συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ;

Φυσικά τώρα άλλαξαν τα "ημερομήνια", που λέει και ένας σύντροφος, και πιθανόν να καμαρώνει τους ένστολους υφισταμένους της που ταλαιπωρούν πρώην συντρόφους της.

Υ.Γ: Δεν είναι φυσικά η μοναδική. Εχω υποσχεθεί ότι θα κάνω μια αναλυτική ανάρτηση για τους "εξωμότες" του ΚΚΕ,
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Σεπτεμβρίου 2018 στις 5:31 μ.μ.

Κι αυτοι που παραμενουν στο `Κ`ΚΕ δεν διαφερουν
παρα ελαχιστα απ αυτους τους `εξωμοτες`
Η καλυτερα κρατανε για την ωρα τα προσχηματα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger