Home » , » Διαγωνίζονται στο ποιος θα ρίξει περισσότερο σανό στα αιγοπρόβατα

Διαγωνίζονται στο ποιος θα ρίξει περισσότερο σανό στα αιγοπρόβατα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 | 4:17 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Συγνώμη ζήτησε ο Γερμανικός τύπος: “Συγνώμη που σας γδάραμε πολύ, δεν ξέρουμε να γδέρνουμε πιο λίγο...”, “Ελλάδα συγνώμη, σε στύβουν σα λεμόνι...” 

Καλέ δεν πειράζει, μεταξύ θύτη και θύματος τώρα... Επειδή κάνετε τη μεγαλύτερη λεηλασία όλων των εποχών; Χαράς στο πράμα. Δεν κρατάμε κακία, αν ήσασταν όμως Σκοπιανοί, θα κρατούσαμε. Αυτοί είναι στα μέτρα μας, οπότε μπορούμε να είμαστε πατριώτες. Με τους Γερμανούς κατσαπλιάδες, απλά δεν μας παίρνει. 

Όσο για τους Αμερικάνους; Αυτοί κι αν είναι φίλοι μας. Τόσο, που θέλουμε κι άλλες βάσεις. Βάση στη Λάρισα, την Κρήτη, την Πάτρα, το Βόλο, την Αλεξανδρούπολη, βάσεις παντού. Σε κάθε πόλη και κάθε γειτονιά. Το ΝΑΤΟ της γειτονιάς σας.
Να έρχεται ο στόλος στα λιμάνια, ν' αποβιβάζονται οι πρεζοναύτες, να μας πηδάνε, να ξεχαρμανιάζουν. Αφού δεν μπορούμε ν' αποφύγουμε το βιασμό, ας βγάλουμε τουλάχιστο κάνα φράγκο.
Μπα, τζάμπα θα μας σκίσουν, αγάπη μου, να μου το θυμηθείς. Θα φάμε και ξύλο από πάνω, γιατί είναι βιτσιόζοι.

Αλλά η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Επομένως ας την κάψουν, ας την κάνουν κομμάτια, ας την βασανίζουν. Δεν παθαίνει τίποτα. Εμείς δεν αισθανόμαστε καλά.

Τι έπαθε όμως ο Πανούλης και λέει τέτοια; Έχει περίοδο. Προεκλογική περίοδο, μην παρεξηγηθώ. Και σαν όλους τους κηφήνες, αλλάζει πριν τις εκλογές. Ο Αλέξης θα γίνει ξανά αριστερός, ο Πάνος πατριώτης, ο Κούλης έντιμος, τα δεκανίκια ανεξάρτητα... Μεγάλο πράμα οι εκλογές. Αν οι παπάδες είχαν κι αυτοί προεκλογική περίοδο, θα γινόταν για λίγο χριστιανοί.

Όλοι πριν ανοίξουν οι κάλπες (κάλτσες κατά ΓΑΠ) θα φοράνε τη μάσκα του καλού ποιμένα. Και θα διαγωνίζονται στο ποιος θα ρίξει περισσότερο σανό στα αιγοπρόβατα, τους ψυχοφθόρους. Αφού δεν τρώμε τίποτε άλλο, ας φάμε κουτόχορτο. Κάνει άλλωστε πολύ καλό στους πολιτικούς. 

“Για σένα μέχρι και την κυβέρνηση ρίχνω” είχε πει ο Πανούλης στο Ιερόν Emo. Τι κουταμάρες λέμε κι εμείς για να πηδήξουμε... Ότι μας κατέβει, για να μας κάτσει γκόμενος/α, ή ψηφοφόρος το ίδιο είναι. Τώρα λέει άλλα. Άλλα αντ' άλλων. Κι εμείς καθόμαστε να ασχοληθούμε με το τι λέει ο κάθε καραγκιόζης, λες και δεν έχουμε σοβαρά ζητήματα να ασχοληθούμε.

Τώρα που είπα σοβαρά, δεν θα κοπεί το αντίδωρο, που λέγεται σύνταξη, μέχρι τις εκλογές. Το είχαμε πει, αλλά κάποιοι δεν το πίστευαν. Μετά όμως συντάξεις, μισθοί και άλλες τέτοιες "δαπάνες", θα κοπούν τελείως. Μαζί με τους λαιμούς εκατομμυρίων ανέργων, συνταξιούχων και ειλώτων. Διότι για να λέγεσαι εργαζόμενος προϋποθέτει μισθό, ασφάλιση, ωράριο, κάποια δικαιώματα τέλος πάντων.

Μην ξεχάσουμε να κατηγορήσουμε τους φτωχούς, τα θύματα. Μας λεηλατούν οι πολιτικοί; Φταίνε οι τοξικομανείς! Μας πετάνε στο δρόμο οι τράπεζες; Φταίνε οι Ρομά! Μας έσκισαν τ' αφεντικά και πεθαίνουμε καθημερινά στη δουλειά; Φταίνε οι ξένοι! Σκοτώνουν οι φασίστες; Φταίνε οι κομμουνιστές!
Για τη βλακεία, που δέρνει τους δεξιούς, ποιος φταίει; Ο Θεός; Ε, δεν μπορεί, για να υπάρχει τόση, κάποιος τη δημιούργησε.

Μια και το φέρε η κουβέντα, μια ερώτηση στους εξυπνάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος εκπροσωπεί την πολιτική που εφάρμοζε και εφαρμόζει η κυβέρνηση; Το ναι σε όλα στους Αμερικάνους, την πλήρη υποταγή σε ΝΑΤΟ - ΕΕ, το ξέπλυμα του φασισμού, την καταστολή, την αντιλαϊκή οικονομική πολιτική; Ο δεξιός Καμμένος! 
Γιατί λοιπόν φωνάζετε; Ο Αλέξης εφαρμόζει την πολιτική της ΝΔ. Ο Καμμένος δεν άλλαξε από τότε που ήταν στο γαλανό μαντρί. Ο Τσίπρας άλλαξε. Πιο σωστά αποκαλύφθηκε.
Αν δεν το καταλαβαίνετε, είστε ανόητοι και εντελώς ξεκομμένοι από την πραγματικότητα. Αν το ξέρετε, είστε υποκριτές, ψεύτες και απατεώνες. 

Δεν ξέρατε με ποιους θα συνεργαστήκατε; Δεν έκρυψαν ποτέ τι ήταν οι ΑΝΕΛ, εκτός βέβαια από το ότι παρουσιάζονταν κατά του Μνημονίου. Στα υπόλοιπα όμως ότι έλεγαν πριν, τα έκαναν μετά.

Ας προσέχατε. Είστε μαζί. Όπως είστε μαζί με τη ΝΔ και τους υπόλοιπους.

Εμείς πάλι είμαστε εναντίον σας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger