Home » , » Για άλλη μια φορά το απύθμενο ταξικό μίσος της αστικής "δικαιοσύνης" κρατάει δεσμώτη τον κατά 93% ανάπηρο Σάββα Ξηρό

Για άλλη μια φορά το απύθμενο ταξικό μίσος της αστικής "δικαιοσύνης" κρατάει δεσμώτη τον κατά 93% ανάπηρο Σάββα Ξηρό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 | 12:05 μ.μ.

Δεν έχουμε να γράψουμε κάτι καινούργιο για την σημερινή είδηση που μας λέει ότι για άλλη μια φορά το Δικαστικό Συμβούλιο του Πειραιά απέρριψε το αίτημα του Σάββα Ξηρού να αποφυλακιστεί για λόγους υγείας.

Ο Σ. Ξηρός ήταν μέλος μιας επαναστατικής οργάνωσης και επέλεξε να αμφισβητήσει ένοπλα το αστικό κράτος και τελικά κατάντησε πολυτραυματίας δεσμώτης του.

Οι δικαστές δεν έχουν κανένα πρόβλημα σαν όργανα του πολιτικού συστήματος να ξαναδείξουν το απύθμενο ταξικό μίσος τους  στους πολιτικούς αντιπάλους τους -πόσο μάλιστα σε αυτούς που συμμετείχαν σε οργανώσεις ένοπλης μειοψηφικής βίας- κουρελιάζοντας για ακόμα μια φορά τον λεγόμενο τους «νομικό πολιτισμό» και να δείξουν ξανά το πιο απάνθρωπο ταξικό πρόσωπο τους.

«Ο Σάββας Ξηρός πρακτικά είναι τυφλός. Οι βλάβες που έχει στα μάτια δεν δίνουν προοπτική να δει», έχει δηλώσει ο διευθυντής της Α΄ Οφθαλμολογικής Κλινικής, καθηγητής Παναγιώτης Οικονομίδης.
Κι εκτός αυτού αντιμετωπίζει και μια σειρά άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας (σκλήρυνση κατά πλάκας, πολιομυελίτιδα κ.α) με ιατρικές γνωματεύσεις να αναφέρουν ότι λόγω τον παθήσεων του το ποσοστό αναπηρίας του ανέρχεται στο 93%!

Κι όμως. Οι δικαστές για άλλη μια φορά απέρριψαν το αίτημα αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού ο οποίος έχει ζητήσει να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του κατ' οίκον, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Πλεονασμός να αναφέρουμε πόσα άτομα της λεγόμενης καλής κοινωνίας τα οποία είχαν καταδικαστεί επικαλούμενα πολύ λιγότερο σοβαρά προβλήματα υγείας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger