Home » , » Πολιτικές μεταγραφές

Πολιτικές μεταγραφές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 | 11:17 μ.μ.

Θα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πολιτικού γυρολόγου ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αν στην επόμενες εκλογές τον δούμε να πολιτεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως άφησε ο ίδιος να εννοηθεί μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό. "Αυτή την κυβέρνηση θέλω να τη βοηθήσω, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να τη βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο" τον ακούσαμε να λέει χαρακτηριστικά. Κι αυτό γιατί θα είναι το πέμπτο κόμμα που αλλάζει! (Είχαν προηγηθεί ΠΑΣΟΚ, ΔΗΚΚΙ, Ν.Δ. ΑΝΕΛ).

Και άντε να υποθέσουμε ότι ο Παπαχριστόπουλος έχει ιδεολογικές ανησυχίες και ψάχνει πολιτικό φορέα για να καταλήξει. Οταν ακούς όμως τον Σταύρο Θεοδωράκη -σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV- να σου λέει ότι έχει στηθεί μια φάμπρικα εξαγοράς βουλευτών τι συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις;
«Ο κ. Ψαριανός και ο κ. Αμυράς ορκίζονταν ενώπιον 60 ανθρώπων ότι δεν θα φύγουν από το Ποτάμι και μετά από τρεις ημέρες δήλωσαν ότι αποχωρούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του "Ποταμιού" συμπληρώνοντας ότι «Ο κ. Δανέλλης κινήθηκε κατ’ εντολήν του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Ψαριανός και κ. Αμυράς κινήθηκαν κατ’ εντολή της Νέας Δημοκρατίας».
Για την ψυχή της μάνας τους έκαναν αυτές τις μεταγραφές οι βουλευτές του "Ποταμιού"; Δεν πήραν κάποια ανταλλάγματα; ο Σ.Θεοδωράκης πάντως δεν παρουσίασε κανένα στοιχείο αφήνοντας την κοινή λογική να βγάλει τα συμπεράσματά της.

Επίσης δεν μπορεί κάποιος να περάσει απαρατήρητη την καταγγελία που κάνει η Λαϊκή Ενότητα μέσα από την ιστοσελίδα της η οποία αναφέρει ότι "το τελευταίο διάστημα το ΚΚΕ, για εκλογικές, ψηφοθηρικές σκοπιμότητες, έχει επιδοθεί σε μια πρωτοφανή σε ευτέλεια στοχευμένη εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα προσέγγισης μελών και στελεχών της ΛΑ.Ε" προσφέροντας τους συχνά "δελεαστικά ανταλλάγματα για εκλόγιμες θέσεις στα κάθε λογής ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, ιδιαίτερα τα τοπικοαυτοδιοικητικά, πράγμα που δίνει περισσότερο την αίσθηση μεταγραφής, παρά ιδεολογικοπολιτικής μετατόπισης. Αυτό θα πει νέο «κομμουνιστικό ήθος»"!

Τώρα αν τα παραπάνω αποτελούν συκοφαντίες ή έχουν βασιμότητα μένει να αποδειχθεί στην πορεία. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger