Home » , » Το αντικομμουνιστικό παραλήρημα του Π. Καμμένου - Σήμερα βρίζει Τσίπρα - Κοτζιάς ξεχνώντας ότι μέχρι χτες τους έκανε την αγιογραφία τους (Βίντεο)

Το αντικομμουνιστικό παραλήρημα του Π. Καμμένου - Σήμερα βρίζει Τσίπρα - Κοτζιάς ξεχνώντας ότι μέχρι χτες τους έκανε την αγιογραφία τους (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 | 9:35 μ.μ.

Εδώ πια δεν μιλάμε για κατάπτωση της αστικής πολιτικής ζωής αλλά για κωμικές καταστάσεις. Και αναφερόμαστε στην λυκοσυμμαχία που έγινε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ με στόχο την κατάκτηση της κυβερνητικής εξουσίας, με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος στην τηλεόραση του Αντένα.

Φτιάξαμε, λοιπόν ένα βιντεάκι συνθέτοντας περασμένες δηλώσεις του επικεφαλής των ΑΝΕΛ με τα σημερινά λεγόμενα του.

Σύμφωνα, λοιπόν με τον Π. Καμμένο ο Αλέξης Τσίπρας στο πρόσφατο παρελθόν ήταν ένας "έντιμος και άξιος πρωθυπουργός".
Σήμερα ο "έντιμος" προχωράει σε παρασκηνιακές ραδιουργίες για να διαλύσει τους ΑΝΕΛ. Κι αυτό γιατί, όπως ισχυρίζεται ο επικεφαλής τους, δεν ενέδωσε στις δελεαστικές προτάσεις του να "ξεπουλήσει τις αρχές" του.
Επικαλούμενος, μάλιστα, συνομιλία που υποτίθεται ότι είχε ο Τσίπρας μαζί του, ο Π. Καμμένος μας λέει ότι ο πρωθυπουργός, του είχε πει: «Μην ψηφίσεις τη Συμφωνία των Πρεσπών καθώς αντιλαμβάνομαι τη διαφωνία σου, μείνε όπως είσαι και πάμε μαζί. Που θέλεις; Ευρωψηφοδέλτιο; Θέλεις να βάλεις 20 βουλευτές; Έλα μαζί μου».

Από κει και πέρα ο Καμμένος ξέσπασε σε ένα αντικομμουνιστικό παραλήρημα λέγοντας ότι "γυρίσαμε πίσω στην περίοδο του εμφυλίου πολέμου διότι κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρήσανε ότι πήραν το αίμα τους από το 1949"!

Από κει και πέρα ο πρώην υπουργός Αμυνας ανακάλυψε ότι ο Κοτζιάς είναι "σταλινικός" και "λαμβάνει εντολές από τους ξένους", ξεχνώντας προφανώς ότι ήταν ο ίδιος που πριν λίγο καιρό έκανε την αγιογραφία του δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. (Να θυμίσουμε επίσης ότι όταν ο Κοτζιάς απομακρύνθηκε από το κυβερνητικό πόστο του είχε πει για τον πρώην κυβερνητικό συνεταίρο του: «Αυτός ο κύριος είναι ο εθνικός συκοφάντης και ο εθνικός ψεύτης. Οι άνθρωποι που φέρνουν την ύβρι και την ασέβεια στη δημόσια ζωή υπονομεύουν τη δημοκρατία»).

Πώς το έλεγε ο ποιητής;: Ομορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένους ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger