Home » , » Η βλακεία καθώς φαίνεται έχει ανοίξει πύλη σε άλλη διάσταση

Η βλακεία καθώς φαίνεται έχει ανοίξει πύλη σε άλλη διάσταση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 | 6:15 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175.

Αποκλειστικό! Χιλιάδες Τούρκους κομάντος συνέλαβαν οι Ελληνικές αρχές!
Κάποιος απίθανος σήμερα σ' ένα ιδιωτικό κανάλι, νομίζω στον Άλφα, είπε πολλές χαζομάρες, μεταξύ άλλων ότι μπορεί κάποιοι "λαθρομετανάστες" να είναι Τούρκοι κομάντος και να δημιουργήσουν νέα Ίμια!!!
Μάλιστα το συνέχισε αφήνοντας υπονοούμενα πως οι Έλληνες σκέφτονται μόνο τις αυξήσεις τους. Μάλλον εννοεί ότι και κάποιος άλλος λεβέντης, πως δηλαδή πρέπει να ψοφήσουμε της πείνας, για να πάρουμε όπλα.

Αφήνω τις ανοησίες που είπε για τα Ίμια, που ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε πως ήταν έτοιμοι να πάρουν και την Πόλη, αλλά τους είπαν "όχι" οι πολιτικοί. Όσοι εκείνη την εποχή υπηρετούσαν τη θητεία τους ξέρουν από πρώτο χέρι τι έγινε. Αλλά και οι υπόλοιποι το κατάλαβαν. Ένας διοικητής είχε πει στους στρατιώτες του "Σήμερα μας τον ακούμπησαν, να προσέξουμε την επόμενη φορά να μη μας...".

Προσωπικά περίμενα τον Καραγκιόζη να βγει να χορέψει λέγοντας "ε ρε γλέντια" ώστε να έχει νόημα η κωμωδία στον Άλφα. Κατά τα άλλα τα κανάλια καταδικάζουν το φασισμό. Υιοθετούν όμως τα πιο χοντροειδή ψέματα, αφού δεν άκουσα τους δημοσιογράφους, τους παρουσιαστές, ότι ήταν τέλος πάντων, να πουν, "Τι λες ρε φίλε; Πας καλά";

Αφού είναι έτσι, μένει να μιλήσουν για την τεράστια επιτυχία των Ελληνικών αρχών να συλλάβουν χιλιάδες Τούρκους κομάντος. Έτσι εξηγείται βρε. Τους περάσαμε για Τούρκους που υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις. Που όπως ξέρουμε, οι βατραχάνθρωποι, οι καταδρομείς κλπ εκπαιδεύονται στο πως θα φανούν άοπλοι, πεινασμένοι μετανάστες...

Η βλακεία καθώς φαίνεται έχει ανοίξει πύλη σε άλλη διάσταση, ένα παράλληλο σύμπαν, όπου η Γη είναι επίπεδη, οι γάιδαροι πετάνε, μας ψεκάζουν (αυτό πλέον είναι σίγουρο), η Νάουσα είναι στη Αφρική και οι πρόσφυγες καταδρομείς!
Εμείς που μείναμε παγωτό από την αντίληψη αυτών των "ειδικών" λέμε πως δεν θα περάσει ο φασισμός. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά που το πάνε.

Για την ιστορία να θυμίσω στους στρατηγούς της φακής και ναυάρχους του γλυκού νερού πως τακτικό πλεονέκτημα δεν είναι να συγκεντρώνεις τα πλοία σ' ένα μέρος χωρίς αεροπορική κάλυψη, γιατί μπορεί άνετα να τα περιλάβει η αεροπορία του αντιπάλου. Η συνεργασία αεροπορίας - ναυτικού είναι γνωστή από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Να θυμίσω επίσης πως ο ναύαρχος, που είχε δήθεν το τακτικό πλεονέκτημα αντικαταστάθηκε άρον - άρον. Μερικοί μάλιστα υπονόησαν πως επίτηδες ο αναμφισβήτητα έμπειρος αξιωματικός έκανε σοβαρά λάθη, γιατί δεν χώνευε το Σημίτη.
Ο τότε πρωθυπουργός ασφαλώς κι έχει τεράστιες ευθύνες, αλλά όχι αυτές που λένε κάποιοι ψεκασμένοι. Ο Σημίτης παγιδεύτηκε στα εθνικιστικά συνθήματα και την πατριδοκαπηλία, την οποία ενίσχυσε για μικροκομματικούς σκοπούς, αφήνοντας να κάνουν εξωτερική πολιτική δήμαρχοι και δημοσιογράφοι, καθώς οι υπουργοί και ο ίδιος ήταν εντελώς ανίκανοι. Όταν τα πράγματα σκούρυναν, έκανε το Ζήκο στο μπακαλόγατο. "Μαλώνεις ρε; - Μαλώνω ρε! - Μάλωσε μονάχος σου δεν μαλώνω 'γω..."!

Τέλος, κι εμένα μ αρέσουν τα παιχνίδια στο κομπιούτερ, αλλά ξεχωρίζω την κανονική από την εικονική πραγματικότητα... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger