Home » , » Δεσπότης Αμβρόσιος: Πιο μαύρος απ' τα ράσα του. Σήμερα δικάστηκε για «δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους»

Δεσπότης Αμβρόσιος: Πιο μαύρος απ' τα ράσα του. Σήμερα δικάστηκε για «δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους»

Από giorgis , Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 | 6:43 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Η σημερινή είδηση μας λέει ότι το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου καταδίκασε τον δεσπότη Αμβρόσιο για «δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους» και για «κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος» για το κείμενο στην ιστοσελίδα του που καταφερόταν εναντίον των ομοφυλόφιλων.

Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι φυλάκιση επτά μηνών με αναστολή καθώς αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Πρωτογενή πληροφόρηση για τα όσα έγιναν στην σημερινή δικαστική ακροαματική διαδικασία δεν έχουμε. Βασιζόμενη στο ρεπορτάζ που υπάρχει στην εφημερίδα των Συντακτών μαθαίνουμε ότι ο Αμβρόσιος επέμενε στις απόψεις του.

Στην απολογία του, ο Αμβρόσιος επικαλέστηκε αποσπάσματα από τον Απόστολο Παύλο που καταφέρονται εναντίον της ομοφυλοφιλίας και μάλιστα λένε: "εις θάνατον οι αμαρτωλοί και όσοι τους υποστηρίζουν".

«Εάν καταδικάσετε τον Απόστολο Παύλο, τότε λογικό είναι να καταδικάσετε και εμένα. Τα Σόδομα και τα Γόμορρα καταστράφηκαν από φωτιά εξ ουρανού. Το σύμφωνο συμβίωσης νομιμοποιεί τον σοδομισμό, είναι εναντίον του λόγου του Θεού», τόνισε.

Κάποιες παρατηρήσεις. α) Ο εισαγγελέας του δικαστηρίου, ζήτησε την αθώωση του. β) Στο πλευρό αυτού του δεσπότη στέκονται στελέχη του ναζιστικού μορφώματος γ) Η επίσημη ιεραρχία της επικρατούσης θρησκείας δεν έχει πάρει καμιά θέση στα όσα απάνθρωπα, σκοταδιστικά ισχυρίζεται αυτός ο "άγιος".

Επειδή έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στα πεπραγμένα αυτού του "εκπροσώπου του θεού" αντί για παραπέρα σχολιασμό σας παραπέμπουμε σ' αυτή μας την ανάρτηση
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger