Home » , » Αναλώσιμοι

Αναλώσιμοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 | 9:17 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Στις σπασμένες τζαμαρίες τρέχατε να δείξετε την τρομοκρατία. Στη μαζική απόλυση 12 εργαζομένων είναι απλά Σάββατο";
"Δεν το έχουμε και αδύνατο να βγει ο Αλαφούζος και να πει "ο Σύριζας φταίει που απέλυσα 12 δημοσιογράφους γιατί μας έκοψε τα δάνεια αέρα και τις διαφημίσεις του #κεελπνο"".
"Ο Αλαφούζος απολύει δημοσιογράφους άρα δεν κινδυνεύουν κάτι τύποι σαν τους Πορτοσάλτε, Οικονόμου και Σια"

"12 απολύσεις δημοσιογράφων στο ΣΚΑΙ πριν από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι μέρος της ανταλλαγής για το φλουρί που κέρδισαν στην κοπή της πίτας της ΝΔ".
"Την πιο κρίσιμη στιγμή, που ο σταθμός πρέπει να κινητοποιήσει Μακεδονομάχους & νεοναζί, οι πλεμπαίοι οι δημοσιογράφοι κάνουν απεργία για κάτι ψωροαπολύσεις. Για όνομα του θεού, ΑΠΕΡΓΙΑ, στο κανάλι των εργοδοτών. Tο κανάλι του Άρη του Πορτοσάλτε, διάολε".

"Κάπου εδώ μπαίνει το ερώτημα. Κρατάς την αξιοπρέπειά σου και απολύεσαι όρθιος ή προσπαθείς να γίνεις #Πορτοσαλτε και απολύεσαι ξεφτιλισμένος? Αφιερωμένο στους απανταχού γλείφτες των αφεντικών.#skai_xeftiles"
"Και τώρα θα βγει ο @ArisPortosalte και θα πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τις απολύσεις στον @skaigr"
"2 μέρες ο Άδωνις χωρίς #skai_xeftiles θα πέσει σε κατάθλιψη. Τον λυπάμαι".
"Δύο μέρες χωρίς #skai_xeftiles γιατί τα Σαββατοκύριακα πρέπει να είναι ευχάριστα"

"Σύμφωνα με διαρροές, το βράδυ θα βγει ο Πορτοσάλτε σε απεργοσπαστικό δελτίο στο #skai_xeftiles και θα πει ότι οι 12 δημοσιογράφοι του καναλιού που απέλυσε ο Αλαφούζος ήταν συριζαίοι κατάσκοποι του @nikospappas16. Μπορεί να τους χρεώσει και τη βόμβα".
"Κύριε Χατζή Θα ήθελα παρακαλώ να ακούσω την γνώμη σας για τις απολύσεις των 12 δημοσιογράφων από το @skaigr ζητάω την γνώμη σας επειδή τα λέτε έξω από τα δόντια...ή όχι όταν μιλάμε για την τσέπη μας.. #skai_xeftiles"

Πιόνια μου! Καλές μου λεμονόκουπες! Έτσι σας βλέπουν τ' αφεντικά. Δεν έχει σημασία, αν κάνανε πάντα ότι τους είπαν, όταν δεν τους χρειάζονται, τους πετάνε. Τουλάχιστο ας είναι αξιοπρεπείς οι εργαζόμενοι, εντάξει με τη συνείδησή τους.
"Το αφεντικό έχει δικαίωμα να απολύσει" λένε οι παπαγάλοι. Κι οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα, αλλά σε κοινωνία ισότητας.

Οι βόθροι πάντα βρωμάνε και μόνο μύγες πλησιάζουν. Ο Σκάει είναι γραφείο τύπου της ΝΔ. Κανείς δεν τους πιστεύει. Οι νεοφιλελέ κανίβαλοι στερημένοι από την εξουσία απέλυσαν 12 μόνο και μόνο για τη χαρά της απόλυσης. Χωρίς σπουδαίο λόγο, αφού, αν τα κανάλια - οχετοί ολοκληρώσουν το έργο τους και δεν πάρουν δανεικά (κι αγύριστα) θα γίνουν προσάναμμα στα τζάκια των αφεντάδων τους.
Τότε μαζί με τα ξερά, θα καούν και αρκετά χλωρά... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger