Home » , » Οι φασίστες και νεοφιλελέδες είναι προδότες, που σε κάθε ευκαιρία κάτι πουλάνε

Οι φασίστες και νεοφιλελέδες είναι προδότες, που σε κάθε ευκαιρία κάτι πουλάνε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 | 4:14 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το κάθαρμα, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, που αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος, άφησε να εννοηθεί κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είναι διατεθειμένος να εγκρίνει μια στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ προκειμένου να αναγκαστεί ο πρόεδρος Νικολά Μαδούρο να εγκαταλείψει την εξουσία.

Το μούτρο αυτό είναι ο ορισμός του προδότη. Δεν διστάζει προκειμένου να αρπάξει την εξουσία για λογαριασμό των πολυεθνικών, να καταστρέψει την ίδια του τη χώρα. Αυτόν υποστηρίζουν οι ΗΠΑ και οι υποτακτικοί τους.
Ένα τέτοιο άπληστο, ελεεινό, άθλιο παλιοτόμαρο, ένα δοσίλογο πραξικοπηματία, θέλει να αναγνωρίσουμε ως Πρόεδρο η γαλάζια στάνη, η ναζιστική παρέα του Ρουπακιά και οι υπόλοιπες συμμορίες.

Σήμερα δεν θα μιλήσω άλλο για τον Εφιάλτη της Βενεζουέλας. Θα πω για τους δικούς μας. Στην Ελλάδα έχουμε πολλούς σαν κι αυτόν. Σε κάθε κράτος υπάρχουν σκουλήκια έτοιμα να πουλήσουν το λαό προκειμένου να κερδίσουν. Αυτά τα τέρατα τα βρίσκουν οι ιμπεριαλιστές και τα χρησιμοποιούν. 

Είναι ιδανικοί για βρομοδουλειές για δυο βασικούς λόγους:
1) Είναι τόσο αδίστακτοι που θα κάνουν τα πάντα για το προσωπικό κέρδος και την εξουσία. Ότι κι αν τους διατάξουν. Έχουν πουλήσει την συνείδηση τους επομένως μπορούν να ξεπουλήσουν εύκολα όλα τα υπόλοιπα.
2) Είναι εντελώς ανίκανοι. Υπό κανονικές συνθήκες οι περισσότεροι θα ήταν τρόφιμοι φυλακών. Σίγουρα δεν θα αποκτούσαν ποτέ για μεγάλο διάστημα την εμπιστοσύνη των συνανθρώπων τους. Γι αυτό άλλωστε συνεργάζονται με ξένους προστάτες. Αν ήταν ικανοί δεν θα είχαν ανάγκη τις πλάτες άλλων.

Υπάρχουν δυο άσχημες συνέπειες στη Συμφωνία των Πρεσπών. Η μία είναι ότι το ΝΑΤΟ επεκτείνεται με ότι αυτό συνεπάγεται για την Παγκόσμια Ειρήνη και Ασφάλεια. Μας έκαναν το χατίρι, πιέζοντας τους γείτονες να αλλάξουν Σύνταγμα και όνομα, πιστεύω όμως πως δύσκολα θα είχαμε προβλήματα με τη Βόρεια Μακεδονία.
Η άλλη συνέπεια είναι πως Έλληνες προδότες σαν τον Γκουαϊδό βγήκαν από τις τρύπες που είχαν χωθεί μετά το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Είναι αυτοί που φώναζαν "βάστα Σόιμπλε", "Γέρουν γερά, σπασ' τους τα πλευρά" κλπ, κλπ.
Είναι οι υποτακτικοί των ιμπεριαλιστών, οι άγριοι εκμεταλλευτές του Ελληνικού λαού, οι φασίστες, οι νοσταλγοί του Χίτλερ, του Παπαδόπουλου, τα μπάσταρδα των SS, οι μαυραγορίτες κλπ. Όλοι αυτοί φόρεσαν το φερετζέ του πατριώτη. Άφησαν τη σημαία με τη σβάστικα και πήραν για λίγο την Ελληνική.

Θα πω τα χαρακτηριστικά του Πατριώτη: Είναι όποιος αγαπά την Πατρίδα. Πατρίδα είναι πάνω απ' όλα ο λαός. Το λέει ο Σοφοκλής: "δεν αξίζουν τίποτε έρημα κάστρα κι έρημα πλοία".
Αυτός λοιπόν που παλεύει για τα συμφέροντα της πλειοψηφίας των εργαζομένων. Αυτός που αγαπά την Ειρήνη, καθόσον μόνο με αυτή έρχεται ευημερία. Ακριβώς επειδή είναι Ειρηνιστής σέβεται τους ανθρώπους από άλλες χώρες. Δεν μισεί.
Είναι εκείνος που στα δύσκολα θα αγωνιστεί μαζί με όλους για το σύνολο.Είναι σκεπτόμενος άνθρωπος των έργων, όχι των ανόητων συνθημάτων. Είναι αυτός που θέλει Ελευθερία τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους άλλους.

Δεν είναι σίγουρα αυτός που σκύβει το κεφάλι στον ισχυρό. Δεν συνεργάζεται με κατακτητές είτε ήρθαν με άρματα, είτε με ομόλογα.
Ήταν το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ τη δεκαετία του 1940, όσοι αντιστάθηκαν στη επταετή Χούντα (και σε κάθε χούντα), όσοι είπαν ΟΧΙ το 2015.

Οι φασίστες και νεοφιλελέδες είναι προδότες, που σε κάθε ευκαιρία κάτι πουλάνε. Το '74 την Κύπρο, το 2009 την Ελλάδα ολόκληρη. Τους ξέρουμε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Φεβρουαρίου 2019 στις 8:23 π.μ.

και ο μνημονιακος τσιπρας δεν ειναι δωσιλογος, κυριε μονοφθαλμε;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger