Home » , » Διαβόητοι έρωτες

Διαβόητοι έρωτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 | 8:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 "Έρωτα... Έρωτα μου
Το νιώθω πως είναι ψεύτικα τα χάδια και τα φιλιά
και στο πρόσωπό σου το χαμόγελό σου
την ώρα που μου μιλάς..."

Αμέτρητα τα τραγούδια για τον γιο της Αφροδίτης και άλλα τόσα τα ρητά οι παροιμίες. Πχ "μας ζάλισαν τον Έρωτα".

" Έρωτας είναι η ζωηρή έλξη μεταξύ δύο προσώπων, η οποία συνήθως σχετίζεται με την επιθυμία για συνουσία" Ακολουθεί λοιπόν πήδημα, εκτός αν είναι πλατωνικός. Υπάρχει ο ηδονικός έρωτας, ο ρομαντικός, ο πλατωνικός, ο Θείος, ο αγνός και φυσικά ο παράνομος. Σε όλες δε τις μορφές ο Έρωτας είναι ανίκητος.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον παράνομο Έρωτα ο οποίος έχει πάρα πολλές μορφές. Ο Καλιγούλας για παράδειγμα γούσταρε την αδερφή του αλλά κανείς δεν τολμούσε να του πει τίποτα. Ο πιο γνωστός τραγικός έρωτας ήταν του Αντώνιου και της Κλεοπάτρας, ο οποίος έγινε αφορμή για ένα αιματηρό εμφύλιο μεταξύ των Ρωμαίων. Ο Μάρκος Αντώνιος παράτησε την αδερφή του Οκταβιανού, αλλά ο αυτοκράτορας δεν το πήρε καλά. "Πείραξες την αδερφή μου ε; Τώρα θα δεις".

Φυσικά οι πλέον διαβόητοι έρωτες είναι οι πολιτικοί. ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Ρωμαίος και Ιουλιέτα, ή πιο σωστά Βροντάκηδες και τους Φουρτουνάκηδες. Δεκαετίες οι δυο φάρες τσακώνονταν. Ξύλο να δουν τα μάτια σας. Ακόμα και τα χρώματα του ενός ήταν μισητά στον άλλο. Και ξαφνικά μάθαμε πως όχι μόνο δεν υπήρχε μίσος, αλλά απέραντη αγάπη. Μια αγάπη για την κουτάλα.

"Μια αγάπη για την εξουσία έχουν κι αυτοί
και μας δουλεύουν νυχθημερόν ψιλό γαζί..."

Δεν θα ψηφίσουν οι γαλάζιοι το Σημίτη ή το Βενιζέλο για Πρόεδρο μας λένε τώρα. Καλέ όχι, υπάρχουν τόσα λαμόγια στο ΠΑΣΟΚ! Ψηφίστε Τσουκάτο, που γύρισε ξανά στη μόδα. Προτείνετε Φώφη. Αν είχατε χιούμορ, θα βάζατε μπροστά τον Άκη, ώστε να δικαιωθεί και η παρεξηγημένη μίζα. "Πάμε με τη ΝΔ, γιατί δεν τους χωνεύουμε" είχε πει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Μη γελάτε, έχει βάση αυτή η άποψη. Τόσοι απατεώνες και άχρηστοι μαζεμένοι, θα τον τρομάξουν τον κόσμο. Θα φύγουν ως και τα τούβλα.

Αχ, που να ξέραμε όταν μας έβαζαν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, πως το ματς ήταν από πριν στημένο, συμφωνημένο και από τους δυο να μας κλείσουν το σπίτι. Νομίζαμε πως μισούνταν, αλλά οι τσακωμοί είναι κάτι που γίνεται μεταξύ ερωτευμένων. Όχι στην αρχή, αλλά μόλις το ζευγαράκι γνωριστεί καλύτερα, αρχίζει η μουρμούρα. "Αγάπη μου, θα σταματήσεις να πέρδεσαι; Κοντεύω να λιποθυμήσω! - Τι να κάνω γλυκιά μου; Έφαγα φασόλια. Εσένα δηλαδή δεν σου έρχεται ποτέ να αεριστείς; - Εγώ δεν το κάνω όμως μπροστά σου (γαϊδούρι)..."

Ω, ο έρωτας! Είναι ωραίο συναίσθημα τελικά. Απλά προσέχουμε μην πληρώσουμε ακριβά τη νύφη από έρωτες άλλων που κάνουν πως μας αγαπάνε, αλλά στην πραγματικότητα θέλουν να μας ρίξουν στο κρεβάτι. Ή την κάλπη για πιο βιτσιόζικο sex.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Φεβρουαρίου 2019 στις 8:19 μ.μ.

Μήτσο ξαναστείλε το τελευταίο κείμενο. "Κόλλησε" το πισι και δεν ανέβηκε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger