Home » , , » Δεν είναι αναρχικός η "ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης" Κ. Μπογδάνος

Δεν είναι αναρχικός η "ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης" Κ. Μπογδάνος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 | 9:37 μ.μ.


Δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω για την "ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης", που ονομάζεται Kωνσταντίνος Μπογδάνος, πέρα απ' αυτά που αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, για να σχολιάσουμε το νέο διαδικτυακό "κατόρθωμα", του φίλου του Αδωνη και φερόμενου υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ.

 Θα διατυπώσουμε μόνο ένα ερώτημα που μας δημιουργήθηκε. Οταν πριν κάποιο καιρό, το μέλος του "Ρουβίκωνα" έκανε μια σκωπτική, φραμπαλατζίδικη  ανάρτηση στο διαδίκτυο, τότε που είχε γράψει: «Τον ΣΚΑΙ θα τον κάψουμε. Σήμερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω... Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαϊδια του», είχε γίνει ένας ψιλοχαμός.

Μια ατάκα -απ' τις χιλιάδες που γράφονται καθημερινά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, πετυχημένη ή ατυχή δεν το συζητάμε εδώ- αποτέλεσε απ' τα κεντρικά θέματα των τηλεοπτικών ειδήσεων.
Μπάτσοι επιστρατεύτηκαν για να συλλάβουν τον αναρχικό, ανακριτές ξέθαψαν ένα μετεμφυλιακό άρθρο του Ποινικού Κώδικα για να του προσάψουν κατηγορία, δικαστές κλήθηκαν για να δικάσουν τον Γιώργο Καλαϊτζίδη..

Τώρα που ο Μπογδάνος ονειρεύεται τανκς να εισβάλουν στην ΕΡΤ είναι απλώς Πέμπτη
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

7 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:05 μ.μ.

Ο Μπογδάνος, αυτοανακηρυχθείς σε "πολλαπλά μαλάκα", και αναγνωριζόμενος από όλους ως "μαλάκας" μας λέει πως δεν έχουμε ιδέα τι θα γίνει στη ΕΡΤ, αν η ΝΔ πάρει την εξουσία.
Κάνει λάθος. Φυσικά γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί, αν αδίστακτοι και άπληστοι καταλάβουν την εξουσία. Όχι μόνο στην ΕΡΤ, παντού.
Για τον λόγο όμως αυτό πιστεύω πως ο κόσμος δεν θα ψηφίσει κανιβάλους. Αν το κάνει, είναι σαν να αλειφτεί με μπαχαρικά και σάλτσα λέγοντας στους γαλάζιους ανθρωποφάγους "τώρα μπορείτε να μας φάτε". Δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοια τάση αυτοκαταστροφής.
Ο Μπογδάνος λοιπόν υπόσχεται να ισοπεδωθεί η ΕΡΤ με άρματα μάχης αν βγει η ΝΔ. Φυσικά δεν θα μείνουν μόνο στην ΕΡΤ. Θα ρημάξουν όλο το Δημόσιο προς χάρη των ιδιωτικών φίλων του αρχηγού.
Επειδή υπάρχει και η ΔΑΚΕ (όσοι απέμειναν τέλος πάντων) τους λέω, πως ο Μητσοτάκης θα διώξει και αυτούς, άσχετα αν διορίστηκαν επί ΝΔ. Μόνο τα βαφτιστήρια του μπαμπά θα γλυτώσουν την ανθρωποσφαγή. Αν διορίστηκαν επί Καραμανλή (παλιού ή νέου)... τον πούλο!
Ο Μητσοτάκης υπόσχεται περικοπές. 300.000 απολύσεις, όσοι ακριβώς είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι καθηγητές. Θα αφήσει στρατιωτικούς, μπάτσους και παπάδες. Οι μπάτσοι θα βαράνε, οι παπάδες θα ευλογούν το ξύλο, ενώ οι στρατιωτικοί μάλλον θα συνεχίσουν να κυνηγάνε μετανάστες στα σύνορα. Μπορεί να μπουν και κατά λάθος σε καμιά γειτονική χώρα. Βλέπετε, για μας το να μπούμε σε άλλη χώρα - ακόμα και στην ΕΕ - είναι εύκολο. Το πως θα βγούμε είναι το θέμα.
"Μα θα λειτουργήσει το κράτος χωρίς υπαλλήλους"; Δεν θα υπάρχει κράτος, μόνο ιδιωτικές εταιρείες που θα αμείβονται αδρά, για να προσφέρουν τη δωρεάν ταλαιπωρία του δημοσίου. Που η ταλαιπωρία αυτή οφείλονταν καθαρά στη σκόπιμη απαξίωση του δημοσίου τομέα, η οποία εκφράζονται με πάρα πολλούς τρόπους: Έλλειψη εξοπλισμού, προσωπικού, αλληλοαναιρούμενες εγκύκλιοι, ρουσφέτια, πλάτες στις ατασθαλίες "ημετέρων" κοκ.
"Και τα σχολεία"; Ε, τα σχολεία θα γίνουν ιδιωτικά. Τι διάολο, όλοι γράμματα θα μαθαίνουμε; Όποιος έχει, θα αγοράζει βιβλία, θα πληρώνει τα μαθήματα. Οι υπόλοιποι ας μάθουν ιστορία από τα ιδιωτικά κανάλια, που τη λένε όπως τους συμφέρει. Θα μάθουμε επιτέλους πως είμαστε απόγονοι των ΕΛ. των Νεφελίμ ή άλλων εξωγήινων και πως μας ανήκει μέχρι κι η Κίνα την οποία οφείλουμε να διεκδικήσουμε με πόλεμο.
Άλλωστε, αν μάθουμε απλή αριθμητική, θα καταλάβουμε πως 0+0 δεν κάνει 14. Θα βγάλουμε εμείς ψεύτη τον μπαμπά του Κούλη; Αλίμονο!
Το πρόβλημα "μαλάκα" Μπογδάνο, είναι πως ξέρουμε καλά τι μας περιμένει με το Μητσοτάκη. Μέχρι και ακρωτηριασμός της χώρας, αν δημιουργήσει κάποιο νέο εξωτερικό πρόβλημα, όπως έκανε ο μπαμπάς του, για να στρέψει την προσοχή από το πλιάτσικο στο εσωτερικό.
Εκείνοι όμως που δεν ξέρουν οι νεοφιλελέ φασίστες. Δεν ξέρουν τι τους περιμένει καθώς οι μνήμες της χούντας Σαμαρά είναι πολύ πρόσφατες. Είναι καλό πάντως που ο Μπογδάνος λέει καμιά αλήθεια που και που. Δεν το συνηθίζει. Μήπως είναι άρρωστος;

8 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:46 π.μ.

mitsos175
Και μόνο που τον σχολιάζεις του δίνεις αξία. Τώρα για το αν ο κόσμος δεν θα ψηφίσει κανιβάλους. Είναι σίγουρο ότι θα τους ψηφίσει. Για να φύγει ο Τσίπρας. Μετά - στις επόμενες εκλογές - για να φύγει ο Κούλης. Το μεγάλο στοίχημα είναι αν θα βγει πρώτος σε ψήφους ο Άδωνις αυτός ο ογκόλιθος της πολιτικής και πατριώτης.

9 Φεβρουαρίου 2019 στις 10:44 π.μ.

Αν ο κόσμος ψηφίσει ψύχραιμα, δεν θα τους ψηφίσει. Κανένα από αυτούς. Το κακό που έκανε ο Τσίπρας μαζί με το μνημόνιο ήταν ότι αναθάρρησαν οι βρικόλακες. Βγήκαν από τους τάφους τους, αφού υιοθέτησε την πολιτική τους. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, αλλά δεν είναι ανόητος. Να τιμωρήσει τον Τσίπρα ναι, αλλά να δώσει δύναμη σε κάποιον που θα κάνει χειρότερα, δεν είναι λογικό. Αυτοί θα προσπαθήσουν να πουν "ή ο ένας ή ο άλλος". Παλιά έπιανε αλλά τώρα δεν θα πιάσει, είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Παλιά πχ κατέβαιναν πολλοί για να διαμαρτυρηθούν για τον πολιτικό γάμο. Τώρα τα γίδια λιγόστεψαν πολύ ενώ αυξήθηκαν όσοι σκέφτονται.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger