Home » , , » Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν την ποινή που επέβαλαν οι δικαστές στον παιδεραστή Νίκο Γεωργιάδη

Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν την ποινή που επέβαλαν οι δικαστές στον παιδεραστή Νίκο Γεωργιάδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 | 9:11 μ.μ.

Οπως ήταν επόμενο οι χρήστες του twitter δεν θα άφηναν ασχολίαστη την ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον παιδεραστή, στενό φίλο και συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη Νίκο Γεωργιάδη.

Στις τοποθετήσεις τους εκφράζουν οργή, κάποιες φορές ειρωνεία για τους δικαστές που έβγαλαν αυτή την απόφαση. ενώ ξανάφεραν στην επιφάνεια βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται η βουλευτής της Ν.Δ  Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου (η οποία κατέθεσε και σαν μάρτυρας υπεράσπισης) να χαρακτηρίζει ως ένα από τα «μεγάλα όπλα του Κυριάκου Μητσοτάκη» τον Nίκο Γεωργιάδη. και παρουσιάστηκε οργισμένη γιατί γίνεται προσπάθεια να θιγεί η υπόληψη ενός πολύ σοβαρού ανθρώπου"!

Αν και εμείς σχολιάσαμε την δικαστική απόφαση, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι αυτή είναι πρωτόδικη και στην πορεία δεν αποκλείεται να αποδοθεί στην κοινωνία "λευκή περιστερά" ο πρώην υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ., Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος δηλώνει "αθώος" αποδίδει την καταδίκη του σε "πολιτική δίωξη" και δηλώνει πεπιεσμένος ότι "στο Εφετείο θα δικαιωθώ".

Ας δούμε μερικές τοποθετήσεις χρηστών του twitter οι οποίες μεταξύ άλλων σχολιάζουν και την προσπάθεια των αστικών ΜΜΕ να υποβιβάσουν το θέμα:

























  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Φεβρουαρίου 2019 στις 7:19 π.μ.

melito
Η ποινη που επιβληθηκε σ αυτο το κτηνος ειναι χαδι και δεν ικανοποιει το περι δικαιου αισθημα της κοινωνιας Οι μονοι που ικανοποιουνται απ αυτη την ποινη ειναι η Ασημακο
πουλου ο Κυρανακης και το υπολοιπο συναφι της ΝΔ
Βεβαια και για τη ΝΔ η καταδικη εστω κι αυτη η τοσο ανωδυνη της δημιουργει καποια προβληματα γιατι δεν θα αποτολμησει να θεσει αυτον τον εγκληματια σε υποψηφιοτητα στις επερχομενες εκλογες οπως σκοπευε και διεδιδε πριν λιγο καιρο Ομως η λαικη κατακραυγη ειναι τετοιων δια στασεων που θα παρει χρονια για να καταλαγιασει τοσο για το κτηνος
Γεωργιαδη καθως και για ολη τη ΝΔ καθως και προσωπικα για τον ΚΟΥΛΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger