Home » , » Για να μπει τέλος στις ρατσιστικές δολοφονίες πρέπει να "αναστηθεί" η ΟΠΛΑ;

Για να μπει τέλος στις ρατσιστικές δολοφονίες πρέπει να "αναστηθεί" η ΟΠΛΑ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 | 7:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η μικρή Γιαννούλα πυροβολείται και πέφτει νεκρή από ένα παλιοτόμαρο. Θυμόμαστε καλά τους ισχυρισμούς των ναζιστικών καναλιών, τα οποία προσπαθούσαν να βγάλουν λάδι το στυγερό εγκληματία, τον άκαρδο φονιά.
Αφού δεν μπορούσαν σε καμιά περίπτωση να σπιλώσουν το μικρό κορίτσι κατηγορούσαν εντελώς άδικα την οικογένεια του!
Δεν έχουν περάσει ούτε 12 μήνες, πέρυσι το καλοκαίρι έγινε το φονικό, και οι φασίστες δολοφονούν ξανά και ξανά.

Ο Ζακ ξυλοκοπείται μέχρι θανάτου από δυο παλιοτόμαρα το περασμένο φθινόπωρο. Μπάτσοι και δεξιά ΜΜΕ κάνουν ότι μπορούν για να γλυτώσουν οι δολοφόνοι. Το θύμα σπιλώνεται εκτελείται ξανά και ξανά από φερέφωνα από τους απογόνους του Γκέμπελ.
Οι ισχυρισμοί των αδίστακτων κτηνών που σκότωσαν στο ξύλο έναν πεσμένο άνθρωπο καταρρίπτονται ο ένας μετά τον άλλο. Ο Ζακ δεν πήγε να κλέψει, δεν οπλοφορούσε, ενώ δεν βρέθηκε ούτε ίχνος ναρκωτικών στο αίμα του.

Πριν μερικές μέρες μια αθώα γυναίκα πυροβολείται από ένα κάθαρμα μιλιταριστή, στυγνό εγκληματία. Τα κανάλια προσπαθούν να κάνουν συμπαθή τον αυτόχειρα και φονιά.
Οι δηλώσεις των συγγενών του δολοφόνου γίνονται πρωτοσέλιδοι τίτλοι. Απουσιάζουν όμως εντελώς οι απόψεις των φίλων και συγγενών της άμοιρης γυναίκας.

Κερασάκι στην τούρτα του αίματος ο μακεδονομάχος ταρίφας που απαγόρευσε στο θύμα να μπει στο ταξί του, για να μην λερωθούν τα καθίσματα με αίμα αλλοδαπού! Τα ΜΜΕ επίσης δείχνουν τα δάκρυα του τομαριού, επειδή έγινε το αυτονόητο:
Αφαιρέθηκε μια άδεια ταξί, από έναν επικίνδυνο και αδίστακτο τύπο.
"Κλαίει". Για τη γυναίκα όμως, που σκοτώθηκε άδικα, έβγαλε το παραμικρό δάκρυ; Αντίθετα γέλαγε!

Προχθές ένας άλλος φασίστας σκότωσε έναν ακόμα Ρομά. Ο Ρομά είναι άνθρωπος, έχει όνομα, οφείλουν τα κανάλια να το πουν, όπως και το όνομα του δράστη. Ο φονιάς σκότωσε και μετά προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα. Το λέει η ίδια η αστυνομία.

Τα φασιστοκάναλα ακόμα μια φορά δικαιολογούν το έγκλημα. Έτσι παρακινούν τους ναζί σε παρόμοια εγκλήματα. Πρώτα σκοτώνουν και μετά βρίσκουν δικαιολογίες. Ανόητες μεν αλλά οι ίδιοι γλυτώνουν.
Είναι ολοφάνερα νέα τακτική της ακροδεξιάς. Φόνοι από μοναχικούς λύκους με τη μόνη διαφορά πως δεν λεν τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας. Είναι πιο δειλοί και πιο καθάρματα από τους τρομοκράτες του ISIS.

Αν η αστική δικαιοσύνη δεν τιμωρήσει παραδειγματικά τους δεξιούς δολοφόνους, αν δεν σταματήσει η προπαγάνδα των καναλιών που προτρέπει σε εξόντωση των μειονοτήτων, Ρομά - ομοφυλόφιλους, μετανάστες κλπ, το λαϊκό κίνημα είναι υποχρεωμένο να αμυνθεί μόνο του.

Θα πρέπει να ανασυσταθεί η ΟΠΛΑ Η κατάσταση θυμίζει Λευκή Τρομοκρατία, προς τα κει την πάνε κάποιοι. Ειλικρινά δεν θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Αλλά δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια.

Η αστική δικαιοσύνη βγάζει όλη της την οργή σε φτωχές γριές και καθαρίστριες. Την ίδια στιγμή που αφήνει ελευθέρους παιδεραστές και φονιάδες.

Τα ΜΜΕ δικαιολογούν και χειροκροτούν τους δολοφόνους. O φονιάς είναι "ιδιοκτήτης", "35χρονος", ενώ "φταίνε οι συγγενείς και φίλοι του θύματος", που "είναι εκτός εαυτού και σπάνε ότι βρουν".
Αν κάποιοι έδειραν φασίστες, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ, ν' αγιάσουν τα χέρια τους! Υπάρχει νεκρός, το καταλαβαίνουν μερικοί;

Δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση, αυτό το αίσχος. Μας κήρυξαν πόλεμο, μετράμε απώλειες. Στους πόσους φόνους θα το αντιληφθούμε; .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

26 Μαρτίου 2019 στις 8:51 μ.μ.

Το ξαναγραψα το γραφω και παλι και επιμενω οτι η ανασυ
σταση μιας νεας ΟΠΛΑ κρινεται συμφωνα και με τα τελευταια
γεγονοτα ακρως απαραιτητη

28 Μαρτίου 2019 στις 10:40 π.μ.

Υπαρχει ο Ρουβικονας ρε παιδια...τι λεει ο Ρουβικονας?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger