Home » , , , » Από τον Κούγια στον Κασιδιάρη, και από την Σοφία Βούλτεψη στην αστική δικαιοσύνη με φόντο το ρατσιστικό έγκλημα της Κορίνθου

Από τον Κούγια στον Κασιδιάρη, και από την Σοφία Βούλτεψη στην αστική δικαιοσύνη με φόντο το ρατσιστικό έγκλημα της Κορίνθου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 | 5:20 μ.μ.

Δεν ξέρουμε αν ο "μοντελοπνίχτης" -σύμφωνα με τον αυτοπροσδιορισμό του- δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, θα μας πει ότι ο εντολέας του, φονιάς της Κορίνθου, ο οποίος δολοφόνησε έναν Ρομά γιατί θεώρησε ότι επιχειρούσε να του κλέψει ένα κοτόπουλο, ήταν «θεόσταλτος». («Ο Θεός επέφερε αυτό το αποτέλεσμα» είχε αναφέρει όταν αγόρευε στο δικαστήριο υπερασπιζόμενος τον μπάτσο Κορκονέα ο οποίος είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο).

Αυτό όμως που τον ακούσαμε να λέει σε τηλεοπτική του παρουσία, είναι ο πελάτης του αφού δολοφόνησε τον επίδοξο κλεφτοκοτά πανικοβλήθηκε γι΄αυτό μετέφερε, με το αυτοκίνητο του, το πτώμα του ανθρώπου που είχε σκοτώσει από τον τόπο του εγκλήματος και το έκρυψε σε λατομείο της περιοχής.
Φυσικά αυτό δεν στέκει με την απλή λογική, πόσο μάλλον όταν ο δράστης του εγκλήματος αρχικά παρίστανε στους αστυνομικούς τον ανίδεο για το έγκλημα μέχρι που βρέθηκε ο σορός του δολοφονημένου και αναγκάστηκε να ομολογήσει.
Ενας πανικόβλητος άνθρωπος δεν έχει την ψυχραιμία να προσπαθήσει να συγκάλυψη το έγκλημά του, ενώ το ομολογεί από την πρώτη στιγμή.

Για μας το πιο ουσιαστικό και παράλληλα απόλυτα προβληματικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι υπάρχουν πολίτες για τους οποίους μια ανθρώπινη ζωή στοιχίζει λιγότερο από την αξία ενός κοτόπουλου. Κι έτσι παρακολουθήσαμε σοκαριστικές αντιδράσεις συνανθρώπων μας που να επικροτούν την πράξη του δολοφόνου, και μόνο "ήρωα" να μην τον χαρακτηρίζουν!

Και αυτό το αποτέλεσμα δεν ήρθε μόνο του. Το καλλιέργησε για δεκαετίες το ελληνικό αστικό κράτος. Θα μας μιλήσει γι΄αυτό το παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο με την σπαρακτική έμμετρη κατάθεση ψυχής που κάνει ο Κώστας Χατζής.
Κι αυτή είναι μια κατάσταση που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Δικαστήριο του αστικού ελληνικού κράτους δεν ήταν αυτό που αθώωσε τον ναζί βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος σε ένα ρατσιστικό κρεσέντο που είχε κάνει σε ομιλία του σε κατοίκους του Ασπροπύργου στις 15/5/2011  τους προέτρεπε να "ξεφορτωθούν τα ανθρώπινα σκουπίδια", από την περιοχή τους, όπου "ανθρώπινα σκουπίδια"= Ρομά;
Ελληνες δικαστές δεν ήταν αυτοί που έκριναν ότι η αποστροφή της ομιλίας του Κασιδιάρη δεν ήταν παρακίνηση σε βία, αλλά ...πολιτική τοποθέτηση; 
Και με δικαστική βούλα δηλαδή οι Τσιγγάνοι έγιναν "ανθρώπινα σκουπίδια"

Και φυσικά αυτό το ρατσιστικό δηλητήριο δεν προέρχεται μόνο από στελέχη της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου.
Πρόχειρα μπορούμε να θυμηθούμε παρόμοιες τοποθετήσεις με στόχο τους Ρομά από ρατσιστικό παραλήρημα από του νεοδημοκράτη βουλευτή Θανάση Δαβάκη καθώς και παρόμοια άθλια τοποθέτηση από τη βουλευτή της Ν.Δ., Σοφία Βούλτεψη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger