Home » , » Παρελαύνουν οι "άριστοι"

Παρελαύνουν οι "άριστοι"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 | 9:16 μ.μ.

Εμπλεοι "εθνικής ανάτασης" νιώθοντας «μεγάλη συγκίνηση, ξεχωριστή υπερηφάνεια και τιμή», δηλώνουν μια σειρά πολιτικάντηδες που σήμερα έδωσαν το παρόν στον γιορτασμό της 25 Μαρτίου.

Τώρα μπορεί να υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που ίσως δεν θα έπρεπε να τους κολακεύουν και μάλλον τους στερούν την δυνατότητα να μας κάνουν "πατριωτικά μαθήματα", αλλά αυτά προφανώς δεν έχουν και τόση σημασία.

Οπως π.χ του ότι η βουλευτής της Ν.Δ.Φωτεινή Αραμπατζή  έχει καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλακή γιατί καταχράστηκε λεφτά εργαζομένων της. Φυσικά αυτό είναι ανούσιο για την πατριώτισσα εθνομητέρα που σήμερα νιώθοντας "ξεχωριστή υπερηφάνια" παρέλασε  φορώντας την παραδοσιακή Μακεδονική Φορεσιά του Ρουμλουκιού. 

Για τον "νομάρχη της καρδιάς" μας δεν χρειάζεται να γράψου τίποτα. Τώρα αν ο Πανίκας έχει κάτι δικαστικές περιπέτειες με την κατηγορία ότι στην θητεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση καταχράστηκε κάτι εκατομμύρια ευρώ,  είναι ιστορίες ανάξιες αναφοράς.


Για το σούργελο το οποίο μάλιστα διεκδικεί την δημαρχία της Πάτρας, μιλάει η πόζα του. Καλύτερα να μην την σχολιάσουμε και την αδικήσουμε:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger