Home » , » Τάκης Θεοδωρόπουλος: Ανυπόφορη βρώμα και σαπίλα από τον "συγγραφέα-δημοσιογράφο" που επιχειρεί "ξέπλυμα" του παιδεραστή Ν. Γεωργιάδη

Τάκης Θεοδωρόπουλος: Ανυπόφορη βρώμα και σαπίλα από τον "συγγραφέα-δημοσιογράφο" που επιχειρεί "ξέπλυμα" του παιδεραστή Ν. Γεωργιάδη

Από giorgis , Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 | 8:50 μ.μ.


Του Γ. Γ

 «Τι καλό, άραγε, βρίσκουν οι δικοί μας διανοούμενοι στους πολιτικούς που λυμαίνονται τη χώρα; Υπάλληλοι διεθνών τοκογλύφων, γλείφτες των ξένων, τσιράκια των εργολάβων, γιοι και κόρες κομματαρχών, αγράμματοι, εθνικιστές και τραμπούκοι ακροδεξιοί, συνθέτουν την κάστα εξουσίας. Είναι οι ίδιοι που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια χωρίς κανένας να τους εμποδίσει. Είναι οι καταστροφείς της Ελλάδας.
Και η βρώμα από τη σήψη τους είναι ανυπόφορη. Ανυπόφορη σκατίλα. Φαίνεται, όμως, ότι ο Τάκης Θεοδωρόπουλος, η Σώτη Τριαντάφυλλου, ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Χρήστος Χωμενίδης και οι όμοιοι τους, δεν έχουν πια ούτε όσφρηση».

Τα παραπάνω έγραφε σε ένα καταπληκτικό του άρθρο ο Στέλιος Ελληνιάδης στον «Δρόμο της Αριστεράς».
Τα ανακάλεσα στην σκέψη μου όταν διάβασα ένα εμετικό κείμενο που έγραψε στην "Καθημερινή" ο "διανοούμενος", Τάκης Θεοδωρόπουλος και σχολίαζε την καταδίκη του παιδεραστή Ν. Γεωργιάδη.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι τέτοιο "ξέπλυμα" στο νεοδημοκρατικό στέλεχος, όπως αυτό που επιχειρεί ο Θεοδωρόπουλος δεν έχουμε συναντήσει.
Προσπερνάμε τα καραμπινάτα ψέματα που γράφει ο "συγγραφέας-δημοσιογράφος" στο κείμενο του, και παραθέτουμε μόνο τον σχολιασμό που έκανε στην διαδικτυακή του παρουσία ο γιατρός Παναγιώτης Παπανικολάου:

Βλέπεις ένα "πρόσωπο" που σε διεγείρει. Έ, αφού σε διεγείρει φυσιολογικό να πληρώσεις τον νταβατζή δουλέμπορα για να βιάσεις το "πρόσωπο" αυτό. Τώρα το αν το πρόσωπο είναι 14, 12, 9 ή 8 ετών έχει το ίδιο αμελητέα σημασία με το αν είναι Αιγόκερως στο ζώδιο. Αρκεί που έχεις τα φράγκα και την εξουσία. Άλλωστε είναι παιδί αλλωνών, φτωχών και καταφρονεμένων. Οπότε πήδα το ελεύθερα και χωρίς τύψεις.
Όχι, για κάτι τέτοιους δεν νοσταλγώ την ΟΠΛΑ.
Φανερά και στο φως της ημέρας και με ξεσκέπαστα πρόσωπα πρέπει τα εκατομύρια οι φτωχοί κι οι καταφρονεμένοι του ντουνιά να τους πνίξουν σε ένα πέλαγος ροχάλες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger