Home » , » Απίστευτες καταγγελίες για το ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α., από τον πρώην ευρωβουλευτή της Ε. Συναδινό: “1 εκατομμύριο ευρώ έβγαλε η Χρυσή Αυγή από ευρωβουλευτές”, “Μαύρα λεφτά ήθελε ο Μιχαλολιάκος”

Απίστευτες καταγγελίες για το ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α., από τον πρώην ευρωβουλευτή της Ε. Συναδινό: “1 εκατομμύριο ευρώ έβγαλε η Χρυσή Αυγή από ευρωβουλευτές”, “Μαύρα λεφτά ήθελε ο Μιχαλολιάκος”

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 | 11:00 μ.μ.

Είναι γνωστό ότι ο απόστρατος στρατηγός Ε. Συναδινός όταν αποχώρησε από ευρωβουλευτής της Χ.Α, έφτιαξε ένα πολιτικό μόρφωμα μαζί με κάποιους άλλους ομοϊδεάτες του και το ονόμασε "Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση" (ΠΑΤΡΙΕ).
Δημοσιεύματα ήθελαν να επιδιώκει συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, του Π. Καμμένου, κάτι που δεν καρποφόρησε, για να ανακοινώσει τελικά την εκλογική συνεργασία εν όψει των ευρωεκλογών με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.

Ετσι λοιπόν, με την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που  παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ ο πρώην ευρωβουλευτής της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, σίγουρα θα δημιούργησε πανικό στην ηγετική ομάδα του εγκληματικού μορφώματος του Μιχαλολιάκου. Είναι ενδεικτικό ότι μετά τόσες ώρες από την συνέντευξη η ιστοσελίδα της Χ.Α., δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά.

Η ιστοσελίδα jailgoldendawn με τον χαρακτηριστικό τίτλο Βόμβες Συναδινού: “1 εκατομμύριο ευρώ έβγαλε η Χρυσή Αυγή από ευρωβουλευτές”, “Μαύρα λεφτά ήθελε ο Μιχαλολιάκος”, “Εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά τον Φουντούλη”, “Ο Λαγός ευρωβουλευτής για να διαφύγει στις Βρυξέλλες!”, παραθέτει πέντε βίντεο από την συνέντευξη.

Απ' αυτή την ιστοσελίδα, λοιπόν διαβάζουμε:

Έξω από τα δόντια μίλησε πλέον ο ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός για τα “μαύρα λεφτά” στα ταμεία της Χρυσής Αυγής, την οικονομική εκμετάλλευση του θανάτου του Γ. Φουντούλη από τον Μιχαλολιάκο, το 1 εκατομμύριο ευρώ που πέρασαν παρανόμως στην οργάνωση από τους ευρωβουλευτές και τους συνεργάτες τους, την απόλυτη οικογενειοκρατία με τους διορισμούς στενών συγγενών της φαμίλιας Μιχαλολιάκου.

Ο Συναδινός έφτασε στο σημείο να εξηγήσει τον διορισμό Λαγού ως υποψήφιου ευρωβουλευτή ως μεθόδευση απόδρασής του από την χώρα, υπερβαίνοντας τους σχετικούς τεθέντες περιοριστικούς όρους.

Παρακολουθήστε τα 5 βίντεο εδώ (συνέντευξη ΑΡΤ TV, 23/4/2019):

Συναδινός (1): “Κλειστό κλαμπ η Χρυσή Αυγή για να εκλέγονται οι ίδιοι”


Συναδινός (2): Ο Λαγός, η Ευρωβουλή και η απόδραση από τη χώρα


Συναδινός (3): “1 εκατ. ευρώ πήρε από μας ο Μιχαλολιάκος, εκμεταλλεύτηκαν τον Φουντούλη”


Συναδινός (4): “Ορισμός της οικογενειοκρατίας η Χρυσή Αυγή”


Συναδινός (5): “Θέλω τα λεφτά μαύρα, είπε ο Μιχαλολιάκος”

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger