Home » , » Αθέατες πλευρές της μπατσάδικης επιχείρησης σήμερα στα Εξάρχεια.

Αθέατες πλευρές της μπατσάδικης επιχείρησης σήμερα στα Εξάρχεια.

Από giorgis , Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 | 11:06 μ.μ.

Του  Γ.Γ.

Καμιά αναφορά δεν θα κάνουμε για την μπατσάδικη επιχείρηση που έγινε σήμερα στα Εξάρχεια.
Δυο αθέατες πλευρές της μόνο θα επισημάνουμε και αυτό εντελώς τηλεγραφικά.
Δεν εκτιμούμε ότι πρέπει να αναφερθούμε αναλυτικά, για λόγους που δεν θεωρούμε σκόπιμο να αναφερθούμε/

"Είναι ανόητο να ισχυρίζονται κάποιοι ότι η σημερινή επιχείρηση στα Εξάρχεια είναι αντιπερισπασμός σε αυτό που έγινε από το Λιμενικό", μας είπε σήμερα η υπουργός μπάτσων και καταστολής Ολγα Γεροβασίλη. Και όμως ακριβώς αυτό συμβαίνει.
Αν γίνουν γνωστές οι αντιπαραθέσεις και για τους λόγους που υπάρχουν, ανάμεσα σε αξιωματούχους λιμενομπάτσους και βαθμοφόρους της ΕΛΑΣ, θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στα Εξάρχεια, μεταξύ οπλισμένων ατόμων και ανδρών του Λιμενικού, παρουσία εισαγγελέα, δεν έχει καμιά σχέση με το πώς θέλουν να μας το παρουσιάσουν ΜΜΕ και μπάτσοι.
Θέλουμε να πούμε δηλαδή, ότι όσοι αντέδρασαν στην παρουσία των λιμενομπάτσων, δεν το έκαναν γιατί ήθελαν να "προστατέψουν" αυτούς που διακινούσαν το "μαύρο" απ' το συγκεκριμένο στέκι,όπως μας σερβίρουν ΜΜΕ και μπάτσοι  Το ακριβώς αντίθετο συνέβαινε.
Ούτε η παρουσία τους  προήλθε αυθόρμητα. (Ασε που δεν στέκει ούτε στην απλή λογική. Να μπορούν δηλαδή μέσα σε 8 λεπτά -όπως παραδέχεται στην κατάθεσή του και ο εισαγγελέας που ήταν παρόν- να συγκεντρωθούν έξω απ' το κτίριο που διακινούσε χασίς, 40 άτομα οπλισμένα με Καλάσνικοφ, και πιστόλια, με εξαρτήσεις και αλεξίσφαιρα γιλέκα).
Ολο αυτό που συνέβη τότε οφείλεται σε μια απίστευτη σύμπτωση.

Οσο για την σημερινή αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια, αυτή έγινε για το θεαθήναι, πέρα απ' τον πόλεμο που είναι σε εξέλιξη μεταξύ κατασταλτικών υπηρεσιών.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger