Home » , » Η μίζα καθήκον του υπουργού!

Η μίζα καθήκον του υπουργού!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 | 8:43 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Επιτέλους! Ένας νεοδημοκράτης που λέει την αλήθεια. Όπως αυτός αντιλαμβάνεται την αλήθεια. Η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού! Όπως τ' ακούτε, υπάρχει και video.

Ρωτάει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ: Η μίζα είναι στις αρμοδιότητες (του υπουργού) ή επεκτείνεται των καθηκόντων; Και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου απαντά: Μα δεν θα την έπαιρνε τη μίζα αν δεν ήταν υπουργός! 
Πολύ σωστά. Γιατί οι μίζες είναι για τους υπουργούς, έστω τους βουλευτές, δεν είναι για τους πολλούς. Θέλει να έχεις θέση για να πάρεις μίζα! 

Ψιτ νεοδημοκράτες, περαστικά! Αυτός ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης σας, είναι βουλευτής της ΝΔ και θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.
Παραδέχομαι όμως ότι είναι ειλικρινής σε αυτό το σημείο. Ανήθικος μεν, ειλικρινής δε. Αν δεν είναι κάποιος υπουργός, δεν παίρνει μίζα.
Άρα ψηφοφόρε, φταις ΕΣΥ, που λαδώνονται οι πολιτικοί, εντάξει; Να μην τους ψηφίζεις, να μείνουν τίμιοι. Αυτό μας λέει!

Ως τώρα νομίζαμε πως η μίζα ήταν κάτι σαν "χόμπι", ένα επιπλέον εισόδημα του κηφήνα. Ο υπουργός όμως το ξεκαθάρισε: Είναι καθήκον! Καλέ τι καθήκον; Ιερή (ανίερη) υποχρέωση του πολιτικού είναι να λαδώνεται και να κλέβει!

Δηλαδή τι άλλο να πουν στη ΝΔ για να τους ψηφίσουμε; Είπαν οι ηλικιωμένοι πρέπει να πεθάνουν. Τα επιδόματα πρέπει να κοπούν. Η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού... Τι μένει; Να παραδεχθούν ότι είναι ανθρωπόμορφα τέρατα, που τρέφονται με ανθρώπους.
Κι αυτούς υποστηρίζουν οι δημοσκόποι, πως θα τους ψηφίσει ο κόσμος! 

Πρέπει να γίνει κατανοητό πως έτσι ήταν έτσι είναι και έτσι θα παραμείνουν.
Κυνικοί, αδίστακτοι και πάνω απ' όλα σάπιοι, διεφθαρμένοι. Είναι η εξουσία που διαφθείρει.
Η διαφορά με τον κόσμο είναι πως ο πολιτικός έχει συνηθίσει τη μπόχα, τη θεωρεί κάτι φυσικό, ενώ δεν είναι. Ότι σε μας ζέχνει και βρωμάει, στους ίδιους φαίνεται άρωμα! Κάτι σαν τις μύγες.

Ο υπουργός άθελα του είπε μεγάλη αλήθεια. Ότι η διαφθορά είναι πλέον θεσμός!
Η μίζα, η αρπαχτή, η κατάχρηση, η απάτη, το ψέμα... όλα αυτά υπάρχουν καιρό στην πολιτική ζωή. Γι αυτό η δική μας ζωή έχει γίνει Κόλαση.

Ζούμε σε ένα βόθρο, ένα τοξικό περιβάλλον, που μόνο πολιτικοί μπορούν να επιβιώσουν. Και πρέπει να κάνουμε κάτι γι αυτό.
Η λύση δεν είναι να φύγουν τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ για να έρθουν αυτά της ΝΔ.
Η λύση πρέπει να είναι γενική και οριστική. Αλλιώς τα καθήκοντα του κάθε υπουργού είναι πλέον γνωστά.
Δεν θα αφήσουν ούτε λέπι! Γι αυτό θέλουν εξουσία, για τη μίζα ρε γαμώτο! 

Νομίζω πως τώρα πρέπει να βγάλουμε τον Άκη. Γιατί να είναι μέσα; Πήρε μίζα; Ε και; Τα καθήκοντα του υπουργού ασκούσε!!! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger