Home » , , » Κώστας Μπακογιάννης: Αδίστακτος, διεφθαρμένος και υποκριτής, ο εγγονός του "αποστάτη, εφιάλτη της δημοκρατίας" .

Κώστας Μπακογιάννης: Αδίστακτος, διεφθαρμένος και υποκριτής, ο εγγονός του "αποστάτη, εφιάλτη της δημοκρατίας" .

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 | 6:17 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι επιστήμονες οφείλουν να μελετήσουν το ανθρωπόμορφο είδος του κηφήνα. Ξέραμε πως τα παράσιτα είναι επικίνδυνα, δεν γνωρίζαμε όμως ότι εξελίσσονται και μάλιστα ταχύτατα. Θεωρούσαμε πως είναι σαν τους καρχαρίες, αδηφάγοι, αλλά ίδιοι σ' όλες τις εποχές.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι η απόδειξη πως τα Βαμπίρ μπορούν να μεταλλαχθούν σε κάτι πολύ πιο επικίνδυνο.
Ο γόνος είναι γιος διεφθαρμένης πολιτικού, που απέτυχε να γίνει αρχηγός της γαλάζιας συμμορίας. Πέτυχε όμως να γίνει πολύ πιο πλούσια χάρη και στις θέσεις που καταλάμβανε. Είναι ακόμα ανεψιός του σημερινού αρχηγού της Νέας Δικτατορίας και φυσικά εγγονός Αποστάτη. Κληρονόμησε λεφτά, δύναμη και την τάση για παρασιτισμό. Τα προσόντα αυτά του επέτρεψαν να γίνει πρώτα δήμαρχος επαρχιακής πόλης κι έπειτα Περιφερειάρχης.

Σήμερα διεκδικεί το δήμο της Πρωτεύουσας με τις ευλογίες καναλιών - δημοσκόπων - τοκογλύφων και άλλων αδηφάγων αρπακτικών. Φυσικά δεν θα σταματήσει εκεί. Αν πετύχει, ο δρόμος προς τη Βουλή είναι ανοικτός. Αργότερα, θα στέφει διάδοχος των Νοσφεράτου Δαγκώνουν διεκδικώντας το κληρονομικό δικαίωμα του βρικόλακα.


Πάντως, ο Κώστας Μπακογιάννης, έχει πολλά "χαρίσματα": Είναι αδίστακτος, διεφθαρμένος και υποκριτής.
Κομπλεξικός, σκληρόκαρδος κι αλαζόνας, φιλοδοξεί να συνεχίσει τη λεηλασία, το πλιάτσικο του δημοσίου χρήματος, που είναι οικογενειακή παράδοση.
Βέβαια τα κανάλια προσπαθούν να τον παρουσιάσουν ανθρώπινο, αλλά η δίψα για αίμα, αίμα φτωχών, είναι ισχυρότερη από κάθε μακιγιάζ.

Ο εκλεκτός του Κεφαλαίου, η ελπίδα κάθε δεξιού λαμόγιου, έκανε ένα . Κατέγραψε με το κινητό του πλάνα με φτωχούς μικροπωλητές, οι οποίοι ήταν γύρω από το Πανεπιστήμιο. Όταν πολύ σωστά εκείνοι διαμαρτυρήθηκαν, αφού δεν ρωτήθηκαν καν, αν θέλουν να τους έχει στο κινητό, τους έβρισε, τους είπε "νταβατζήδες".
 (Σε κάτι μπιχλιμπίδια ανακάλυψε το παρεμπόριο. Για κάτι καραβιές ηρωίνης και τόνους λαθρεμπορίας καυσίμων σε πλοία στον Πειραιά δεν του μίλησε κανένας).

Τα κανάλια φυσικά πανηγύρισαν, πήγαν να το κάνουν πρώτο θέμα, αλλά ξαφνικά κατάλαβαν τη γκάφα. Ίσως θυμήθηκαν πως λίγες μέρες πριν κατηγορούσαν το ΣΥΡΙΖΑ για το πρόστιμο στην 90χρονη γιαγιούλα, που πουλούσε χωρίς άδεια,
κάποιες παντόφλες που έμπλεκε
, ίσως σκέφτηκαν πως ο κόσμος θα εξοργίζονταν με την απίστευτη υποκρισία, πιθανόν πάλι να αντιλήφθηκαν ότι η παλιανθρωπιά του Μπακογιάννη και το αλαζονικό του ύφος, να έδιωχναν τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους.

Να λοιπόν το πρόγραμμα των δημάρχων της ΝΔ: Θα τσακίσουν τους φτωχούς. Όχι μόνο πρόστιμο, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και φυλακή.
Αν μάλιστα είναι απελπισμένοι μετανάστες, ουαί κι αλίμονο τους. Και φυσικά κατάργηση του ασύλου, κάτι που είναι διακαής πόθος κάθε χουντόφρονα από το Νοέμβριο του 1973, όταν μπήκαν τα αποβράσματα στο Πολυτεχνείο, αν κι όχι με εξετάσεις.

Η πόλη; Η πόλη είναι πλέον πεδίο μάχης, οφείλουν να την ανακαταλάβουν. Οπότε δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο.

Αυτοί είναι οι "νταβατζήδες" κατά τον "μετριοπαθή" Μπακογιάννη. Τα θύματα της πολιτικής τους, που προσπαθούν όπως - όπως να επιβιώσουν! Όχι οι έμποροι ναρκωτικών, όχι οι μεγαλοαπατεώνες, οι παιδεραστές, οι δολοφόνοι, οι καταχραστές, οι προδότες.
Αυτοί είναι κομματικοί φίλοι, οι σεμνοί και ταπεινοί κουμπάροι, τα βαφτιστήρια.

Ρουφιανιά, απειλές, ρατσισμός, μισανθρωπία. Ο Μπακογιάννης είναι σίγουρα πιστός στις παραδόσεις της δεξιάς.

Αντί άλλου σχολίου, θα πω το εξής: Τιμή, και δόξα σε όσους αμφισβήτησαν ένοπλα το αστικό κράτος και είτε έπεσαν νεκροί αγωνιζόμενοι για την ανατροπή του, είτε παραμένουν φυλακισμένοι, παραμένοντας αμετανόητοι στις απόψεις τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger