Home » , » Μυρσίνη Μητροπάνου: Τιμώντας την αγωνιστική οικογενειακή της παράδοση

Μυρσίνη Μητροπάνου: Τιμώντας την αγωνιστική οικογενειακή της παράδοση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 | 4:51 π.μ.

Τιμά την οικογενειακή της παράδοση η Μυρσίνη Μητροπάνου και μπράβο της. Εχοντας παπούδες, μαχητές της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, που διώχθηκαν σκληρά από το αστικό κράτος και τους μηχανισμούς του, και με ένα πατέρα που πέρα από μοναδικός καλλιτέχνης και καταπληκτικός μάγκας, ήταν και δηλωμένος αριστερός, συνεχίζει τα βήματά τους.

Μπορεί ο πατέρας της, ο Δημήτρης Μητροπάνος να στάθηκε πάντα πλάι στο Κομμουνιστικό Κόμμα, αν και επέλεξε να μην οργανωθεί ποτέ στο ΚΚΕ -ίσως τον ενοχλούσε που "κάπου βολευτήκαμε, κάπου είπαμε εντάξει, είμαστε καλά, νόμιμο το ΚΚΕ, νόμιμο το ένα, νόμιμο το άλλο, όμως παραγίναμε νόμιμοι", όπως είχε πει σε δηλώσεις του στον "Ριζοσπάστη"- η Μυρσίνη είναι στρατευμένη στην "Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση" (ΕΑΑΚ).

Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Παν. Ιωαννίνων, η Μυρσίνη Μητροπάνου, κατεβαίνει στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών σαν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στα Τρίκαλα στελεχώνοντας το ψηφοδέλτιο «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή».

Από την πλευρά μας της ευχόμαστε καλή επιτυχία
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger