Home » , » Μια εκτίμηση για την κατάσταση που επικρατεί στην Βενεζουέλα και μια ρητορική ερώτηση (2 Βίντεο)

Μια εκτίμηση για την κατάσταση που επικρατεί στην Βενεζουέλα και μια ρητορική ερώτηση (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 | 8:58 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Υπενθυμίζουμε ξανά ότι εδώ και μήνες είχαμε προβλέψει πως η Βόρειος Κορέα δεν κινδύνευε τόσο με επέμβαση όσο η Βενεζουέλα. Λόγω θέσης, στρατιωτικής αποτρεπτικής ισχύος, αλλά κυρίως λόγω πλούτου.
Η Βενεζουέλα έχει την κατάρα να διαθέτει τα μεγαλύτερα αποθέματα μαύρου χρυσού παγκοσμίως, επομένως ένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος είναι πιθανός εξ αιτίας του κέρδους που μπορεί να αποφέρει.

Τα ψέματα της CIA που αναμασούν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης εντάσσονταν στο ψυχολογικό πόλεμο κατά του εκλεγμένου Προέδρου της χώρας Nicolás Maduro που ξεκίνησε ευθύς με την απόπειρα πραξικοπήματος από τους προδότες, εγκληματίες, τσιράκια των Ιμπεριαλιστών.

Οι ΗΠΑ ξέρουν καλά πως ο Μαδούρο έχει την υποστήριξη του στρατού αλλά και της πλειοψηφίας του λαού της Βενεζουέλας.
Οι κυρώσεις, που πλήττουν τα λαϊκά στρώματα, είχαν σκοπό να μειώσουν την υποστήριξη του κόσμου προς την κυβέρνηση. Προς το παρόν απέτυχαν, μάλιστα γυρίζουν μπούμερανγκ κατά των υποτακτικών τους.

Το σχέδιο της CIA ήταν απλό, παλιό και πετυχημένο. Ομάδες πρακτόρων και μισθοφόρων θα δημιουργούσαν χάος, οι οπαδοί της αντιπολίτευσης θα έβγαιναν στο δρόμο για να στηρίξουν το πραξικόπημα ενώ οι διπλωμάτες θα ασκούσαν ψυχολογική πίεση στο Μαδούρο, ώστε να εγκαταλείψει μόνος του την εξουσία. Αν και σε κάποιες χώρες πέτυχε στη Βενεζουέλα μια τέτοια απόπειρα ήταν καταδικασμένη. Είπαμε πως ο Μαδούρο θα συνέτριβε εύκολα τους προδότες πραξικοπηματίες.
Δεν χρειάζονται πολλά για να δούμε το γιατί:

Η αντιπολίτευση εκπροσωπεί τα συμφέροντα μιας διεφθαρμένης κλίκας πλουσίων. Πολιτικοί και πλούσιοι είναι απόλυτα σάπιοι. Τόσο σάπιοι, που παρακαλάνε για ξένη επέμβαση και κάνουν παρασκηνιακές κινήσεις, ώστε να κυβερνήσουν, για να αποφύγουν την τιμωρία για τις κλεψιές τους και τα αμέτρητα σκάνδαλα.
Δυστυχώς γι αυτούς πολλοί θυμούνται την εποχή που κυβερνούσαν ελέω ΗΠΑ και ρήμαζαν τους εργαζόμενους της Βενεζουέλας ξεπουλώντας τον πλούτο της χώρας στις Πολυεθνικές.
Όπως αναμένονταν, η στήριξη του κόσμου σε τέτοια καθάρματα ήταν ελάχιστη.
Αντίθετα ο κόσμος στήριξε στην πλειοψηφία τον Πρόεδρο Μαδούρο παρά τα λάθη που έκανε.

Δεν αποκλείουμε να έγιναν κάποιες πραξικοπηματικές κινήσεις από μερικούς αξιωματικού. Η πλειοψηφία του στρατού, όμως, έμεινε πιστή στο Πρόεδρο.
Φυσικά τα περί συμφωνίας με υπουργούς, τα περί παραλίγο φυγής του Μαδούρο κλπ, είναι βλακείες. Ανυπόστατα ψευδή, που είχαν σκοπό την απώλεια ψυχραιμίας και τη δημιουργία κλίματος καχυποψίας.
Ήταν λοιπόν μπλόφα; Μπορούμε να πούμε πως ήταν ένα είδος αποτυχημένης μπλόφας. Εκείνο που ισχύει είναι πως Ρώσοι (και όχι μόνο) πιθανό να ανέστειλαν ή να ματαίωσαν το επόμενο μέρος του σχεδίου: Την εισβολή.

Ο μόνος τρόπος να πέσει ο Μαδούρο είναι με εισβολή, κάτι που σημαίνει μεγάλη αιματοχυσία.
ΜΜΕ - CIA κάνουν πλύση εγκεφάλου μιλώντας για δήθεν Ρωσικά πυρηνικά όπλα στη χώρα!
Δεν πείθουν κανένα. Άλλωστε ξέρουμε καλά πως πρώτα εισβάλουν και μετά ψάχνουν για αφορμές.

Η προσπάθεια των Ιμπεριαλιστών θα συνεχιστεί. Είναι σίγουρο.
Το 20% των Παγκοσμίων αποθεμάτων πετρελαίου είναι "εγγύηση" επεμβάσεων. Ο λαός της Βενεζουέλας κέρδισε τον α' γύρο ελπίζουμε και τους επόμενους. Όμως όσο υπάρχουν προδότες, υπάρχουν εκμεταλλευτές, εγκληματίες, οι ιμπεριαλιστές θα βρίσκουν συνεργάτες.

Είναι επομένως απόλυτα αναγκαίο να τιμωρηθούν οι πρωταίτιοι του πραξικοπήματος ώστε να μην βρουν εύκολα νέους προδότες οι επίδοξοι εισβολείς.
Αν ο Μαδούρο τους αφήσει χωρίς τουλάχιστο να τους κρεμάσει, θα ήταν μοιραίο λάθος, ένδειξη φόβου και αδυναμίας.
Οι προδότες πρέπει να τιμωρούνται, αλλιώς θα συνεχίσουν να κάνουν ζημιά.
Ανάποδο κρέμασμα αλλά Μουσολίνι σε κάθε φασίστα και οπαδό της Χούντας, για να μην μπαίνουν ιδέες και σε άλλους. 

Υ.Γ. Και μια ρητορική ερώτηση. Οποιοσδήποτε χρήστης του twitter μπορεί να παρακολουθήσει τις αναρτήσεις που κάνει ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας. 
Γιατί ενώ τα ΜΜΕ -ντόπια και διεθνή- προβάλουν κάθε είδηση και δήλωση Αμερικανών και Ευρωπαίων αξιωματούχων που θεωρούν ότι συντελεί να εμπεδωθεί μαζικά η άποψη ότι ο Μαδούρο είναι ένας "στυγνός δικτάτορας" δεν κάνουν την παραμικρή αναφορά στα βίντεο που δημοσιεύονται εκεί; 
Μήπως γιατί η δύναμη της εικόνας θα κάνει σμπαράλια το αφήγημα τους, αφού λαός και στρατός της Βενεζουέλας στηρίζει τον εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας;



Ασχετο (;). Οι παρακάτω εικόνες είναι απ' την "δημοκρατική" Γαλλία του Μακρόν. Και αυτές για τα ΜΜΕ είναι "ανύπαρκτες":

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger