Home » , , » Καταθέτει σαν ύποπτος τέλεσης κακουργήματος ο Αντρέας Λοβέρδος

Καταθέτει σαν ύποπτος τέλεσης κακουργήματος ο Αντρέας Λοβέρδος

Από giorgis , Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 | 10:56 π.μ.


Του Γ. Γ.

Την προσωπική μου άποψη για το που θα καταλήξει η "διερεύνηση" του τεραστίου σκανδάλου της Novartis  την έχω διατυπώσει και επιμένω σ' αυτήΣτο τέλος όλοι οι λαδιάρηδες θα βγουν πεντακαθαρήδηδες

Κανένα λαμόγιο πολιτικάντης που πήρε μίζες  από την πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία, δεν πρόκειται να την "πληρώσει" και θα ... πάμε για φρέσκα σκάνδαλα.

Σήμερα στο κέντρο του κάδρου αυτής της "αρπαχτής", βρίσκεται ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. 

Οπως αναμενόταν η εισαγγελία κατά της διαφθοράς τον έχει καλέσει σε ανωμοτί εξέταση, δηλαδή σαν ύποπτο τέλεσης του κακουργήματος της παθητικής δωροδοκίας.

Οι καταθέσεις σε βάρος του είναι καταπέλτης ("Ο Ανδρέας Λοβέρδος απαιτούσε τα χρήματα να του καταβάλλονται πάντα σε βαλίτσα χέρι με χέρι ενώ χρησιμοποιούσε επιπλέον και μια εταιρεία, με την επωνυμία computer team, η οποία ήταν συμφερόντων του, αλλά δε φαινόταν ο ίδιος", αναφέρει  ένας μάρτυρας, "ο Ανδρέας Λοβέρδος δωροδοκήθηκε κατ’ επανάληψη από τη Novartis", συμπληρώνει  άλλος, ενώ ακόμα και ένας πρώην συνεργάτης του που δεν "προστατευόμενος μάρτυρας" και καταθέτει επωνύμως, αφήνει σοβαρά υπονοούμενα σε βάρος του).

Αυτό που αναμένεται είναι ο Α. Λοβέρδος να ζητήσει προθεσμία για να μελετήσει με τους συνηγόρους του τα στοιχεία της δικογραφίας που υπάρχουν σε βάρος του και μετά να καταθέσει εγγράφως τις εξηγήσεις του.

Προφανώς θα επανέλθουμε στο θέμα όταν έχουμε πιο ουσιαστικές εξελίξεις. Τώρα να επαναλάβουμε μια πάγια διαπίστωσή μας. Ενα σάπιο, βρόμικο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα είναι επόμενο να στελεχώνεται από ανάλογης ποιότητας άτομα.

***

Της Αλέκας Ζορμπαλά

 "Δεν σεβάστηκαν τα ανήλικα παιδιά μου" είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, πριν λίγο, με αφορμή το αίτημα της Εισαγγελέως Διαφθοράς για άρση της ασυλίας του.

Ποιός; ο Λοβέρδος! Ο στυγνός διαπομπευτής των οροθετικών γυναικών, της Κατερίνας και της Μαρίας, που αυτοκτόνησαν. Των υπολοίπων κοριτσιών, που πέρασαν από την κόλαση, που σύρθηκαν στις φυλακές και τα δικαστήρια και που όλες, βέβαια αθωώθηκαν, όμως οι ζωές τους καταστράφηκαν.

Και σωστά θέλει να προφυλάξει τα παιδιά του, γονιός είναι.

Αυτά τα παιδιά όμως τα θυσίασε στο βωμό της πολιτικής του ανέλιξης, "πετώντας χριστιανούς στα λιοντάρια" για να ικανοποιήσει τα νοσηρά ένστικτα των νοικοκυραίων, ανδρών και γυναικών (να τα λέμε και αυτά, εε)

Έχει ο καιρός γυρίσματα κ. Λοβέρδε.

Τα παιδιά σου κανείς μας δεν θα τα πιάσει στο στόμα του.

Εσύ όμως, πέρα από το αν αποδειχθεί ή όχι η ενοχή σου για τη Novartis, είσαι ένοχος για τις γυναίκες, που "ξέσκισες" διαπομπεύοντάς τες, για τις γυναίκες μετανάστριες, που δήλωνες, ως υπουργός Υγείας, να μην γεννάνε στα ελληνικά νοσοκομεία, γιατί δεν το αντέχει το σύστημα, αλλά να γεννάνε στις πατρίδες τους...

Είσαι ένοχος γι αυτά και για άλλα τόσο και θα μείνεις στη χλεύη της Ιστορίας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Μαΐου 2019 στις 3:19 μ.μ.

Λοβερδο
``Είσαι ένοχος γι αυτά και για άλλα τόσο και θα μείνεις στη χλεύη της Ιστορίας.``
Αυτο το κλεισιμο της τοποθετησης της Ζορμπαλα επμεριεχει ολα οσα επρεπε να ειπω
θουν για τον αθλιο Λοβερδο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger