Home » , » "Πιο χρήσιμος τώρα νεκρός, παρά ζωντανός ο Χουάν Γκουαϊδό", εκτιμάει Αμερικάνος βουλευτής.

"Πιο χρήσιμος τώρα νεκρός, παρά ζωντανός ο Χουάν Γκουαϊδό", εκτιμάει Αμερικάνος βουλευτής.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 | 2:21 μ.μ.

"Ο κακότυχος Γκουαϊδό είναι πιο χρήσιμος τώρα νεκρός παρά ζωντανός στους σχεδιαστές του πραξικοπήματος στην Βενεζουέλα".

Διαπίστωση του βουλευτή του Τέξας Ρον Πωλ, επικεφαλής του Κινήματος των Ελευθεροφρόνων, που φοβάται προβοκατόρικη ενέργεια με απρόβλεπτες συνέπειες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Zero Hedge -την μετάφραση έκανε και μας έστειλε ο Μ. Στυλιανού- το οποίο επικαλείται δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων, μετά το φιάσκο στο οποίο κατέληξε η απόπειρα πραξικοπήματος που προσπάθησε να οργανώσει ο Χουάν Γκουαϊδό, τώρα η ζωή της μαριονέτας των Αμερικάνων "μπορεί να απειλείται από τους ίδιους τους υποστηρικτές του στην CIA".

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι ο Μαδούρο παραμένει στην εξουσία, υποστηριζόμενος από πολλούς συμπατριώτες του και διατηρώντας τον έλεγχο των στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων της χώρας. Κι αυτό εν αντιθέσει με τον Γκουαϊδό ο οποίος «φάνηκε ένα είδος κακορίζικης φιγούρας μέχρι τώρα. Καλεί σε μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες και δεν μαζεύει κόσμο. Τώρα πλέον αξίζει περισσότερο νεκρός παρά ζωντανός, όχι μόνο για την CIA, αλλά και τους για δικούς του, της αντιπολίτευσης».

Ο Ρον Πωλ πρόσθεσε ότι άτομα όπως ο υπουργός των Εξωτερικών Μάϊκ Πομπέο και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Τζων Μπόλτον, οι οποίοι έκαναν έκκληση στους στρατιώτες της Βενεζουέλας να προστατεύσουν το Σύνταγμα της χώρας, πλαισιώνοντας τον Χουάν, είναι «ένα μάτσο Παλιάτσοι».
«Δεν έχουν την ελάχιστη ιδέα του τι περίπου λέει το Σύνταγμα της χώρας μας. Και πάνε να αποκαταστήσουν το Συνταγματικό Δίκαιο σε άλλες χώρες; Σκέτα ρητορικά τσιτάτα, ανοησίες!», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος θεώρησε πιθανό το ενδεχόμενο να βυθιστεί αυτή η χώρα της Λατινικής Αμερική σε μιαν μεγάλης έκτασης έκρηξη βίας, από κάποια προβοκατόρικη ενέργεια.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Μαΐου 2019 στις 2:51 μ.μ.

Το σκουλήκι που δεν δίστασε να ζητήσει ξένη επέμβαση για να κυβερνήσει μαζί με τον εγκληματία και φυγόδικο ουσιαστικό αρχηγό της αντιπολίτευσης πρέπει να κρεμαστεί. Όχι από κάποιον άλλον αλλά από το επίσημο Κράτος της Βενεζουέλας, που πρέπει να του αποδώσει κατηγορία Εσχάτης Προδοσίας. Συμφωνώ πως οτιδήποτε άλλο θα είναι υπέρ των επίδοξων εισβολέων. Όμως πρέπει τώρα να δοθεί μήνυμα. Όποιος τολμήσει να ξεπουλήσει τη χώρα έχει κακό τέλος. Το τέλος του προδότη πρέπει να γίνει με κάθε επισημότητα και αμέσως. Αλλιώς θα συνεχίσουν τις δόλιες ενέργειες. Η κρεμάλα θα στερήσει από τους ιμπεριαλιστές την εφεδρεία τους. Οι ΗΠΑ δεν θέλουν αφορμή να επέμβουν. Υπάρχει το πετρέλαιο, οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί. 5000 Μισθοφόροι είναι ήδη έτοιμοι. Ότι και να κάνει ο Μαδούρο οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν τις προσπάθειες. Άρα το μόνο που μένει είναι η οργάνωση Αντίστασης και η εξάλειψη κάθε φασίστα που θα πάει με τους εχθρούς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger