Home » , , » Η δίκη της Χρυσής Αυγής: Απολογισμός και προοπτικές

Η δίκη της Χρυσής Αυγής: Απολογισμός και προοπτικές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Μαΐου 2019 | 11:23 μ.μ.

Παραθέτουμε την πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση που έκανε ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής Κώστας Παπαδάκης, σε ημερίδα που οργάνωσε η εφημερίδα «Documento» και η οποία είχε τίτλο: «Ευρώπη σκοτεινή ήπειρος ξανά. Φασισμός – ρατσισμός. Οτι δεν πρέπει να ξεχνάμε».

Η παρέμβαση του αγωνιστή δικηγόρου εστιάστηκε τα όσα συμβαίνουν στην δικαστική αίθουσα όπου δικάζεται η εγκληματική οργάνωση του Μιχαλολιάκου.

Θεωρούμε ότι από τα λεγόμενα του Κ. Παπαδάκη, σχηματίζει κανείς μια ολοκληρωμένη εικόνα για την πολύ σημαντική αυτή δίκη που δυστυχώς η δημοσιότητά της είναι ελάχιστη και γι' αυτό υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι.
Ο αναγνώστης θα πληροφορηθεί γιατί οι κατηγορούμενοι ναζί αντιμετωπίζουν  κατηγορίες οι οποίες "υπολείπονται σημαντικά των πράξεων οι οποίες τους αποδίδονται σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα", την υπερασπιστική τακτική που ακολουθούν, αλλά και τις επιδιώξεις της πολιτικής αγωγής.

Αξίζει να συγκρατήσουμε την εκτίμηση του δικηγόρου πολιτικής αγωγής ότι η δίκη δεν αναμένεται να τελειώσει μέσα στο 2019 και η όποια καταδικαστική απόφαση θα είναι εφέσιμη οπότε μέχρι να γίνει τελεσίδικη δεν επηρεάζει την άσκηση των πολιτικών δικαιωμάτων των κατηγορουμένων.

Διαβάστε την ολόκληρη την τοποθέτηση του Κώστα Παπαδάκη
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger