Home » , » O Νικολάς Μαδούρο καλεί σε επιφυλακή τις ένοπλες δυνάμεις για το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στην Βενεζουέλα. (Βίντεο)

O Νικολάς Μαδούρο καλεί σε επιφυλακή τις ένοπλες δυνάμεις για το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στην Βενεζουέλα. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Μαΐου 2019 | 11:53 μ.μ.

Η είδηση που δημοσιεύει το ΑΠΕ μας δείχνει ότι υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν εξελίξεις στην Βενεζουέλα που θα δημιουργήσουν καταστάσεις για τις οποίες κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πιο θα είναι το αποτέλεσμα τους.

Σύμφωνα, λοιπόν. μ αυτό το δημοσίευμα, σήμερα ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο κάλεσε τις ένοπλες δυνάμεις να είναι «έτοιμες» σε περίπτωση που οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίσουν να εξαπολύσουν στρατιωτική επίθεση στο έδαφος της Βενεζουέλας.

Ο Ν. Μαδούρο, κάλεσε τους στρατιωτικούς να «είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την πατρίδα με τα όπλα στο χέρι αν μια ημέρα η βορειοαμερικανική αυτοκρατορία αποτολμήσει να αγγίξει αυτή τη γη, αυτό το ιερό έδαφος».

Το ίδιο δημοσίευμα μας θυμίζει ότι την Τετάρτη, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο δήλωσε πως μια «στρατιωτική επέμβαση (στη Βενεζουέλα) είναι πιθανή. Αν είναι απαραίτητο, αυτό είναι που θα κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες».

Πάντως αν οι ΗΠΑ επιλέξουν να κάνουν στρατιωτική επέμβαση στην Βενεζουέλα θα χυθούν ποτάμια αίματος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger