Home » , » Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τέρενς Κουίκ όταν "ξεπερνούσε σε εθνικιστικές κορώνες ακόμα και τη Χ.Α", σύμφωνα με την "Αυγή"

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τέρενς Κουίκ όταν "ξεπερνούσε σε εθνικιστικές κορώνες ακόμα και τη Χ.Α", σύμφωνα με την "Αυγή"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 | 10:53 μ.μ.

Το παρακάτω κειμενάκι μας το έστειλε ο αναγνώστης μας Κ.Μ. και αναφέρεται στην συμμετοχή του του Τέρενς Κουίκ σαν υποψήφιου βουλευτή με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

Σύντροφοι, με αφορμή την ανακοίνωση ότι η «ταξιδιάρα ψυχή», όπως έχει καθιερωθεί να αποκαλείται ο εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Εξωτερικών, υπεύθυνος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ βρίσκεται στα εκλογικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελα να σας θυμίσω κάτι.

Το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ υπήρξε ένας από τους πιο σκληρούς «μακεδονομάχους». (Υπάρχουν αρκετά βίντεο στο διαδίκτυο που το βεβαιώνουν αυτό). Εκανε όμως την κυβίστηση και ψήφισε την  Συμφωνία των Πρεσπών, γι' αυτό ο Τσίπρας τον αντάμειψε με μια θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματός του.

Από δω και πέρα ο Κουίκ ευελπιστεί να λάβει ψήφους από οπαδούς του σημερινού κυβερνητικού κόμματος. Ποιός ο Κουίκ. Ενα άτομα για το οποίο η "Αυγή" αναφερόταν εντελώς υποτιμητικά και μάλιστα στις 5 Απρίλη 2014 τιτλοφορούσε άρθρο: "Τι να την κάνεις τη Χ.Α. όταν έχεις τον Τέρενς;".
Ηταν η εποχή που ο Τέρενς Κουίκ "ξεπερνώντας σε εθνικιστικές κορώνες ακόμα και τη Χ.Α", όπως έγραφε η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρούσε να συλλέξει ψήφους σαν υποψήφιος περιφερειάρχης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, των ΑΝΕΛ.

Η κατρακύλα του ΣΤΡΙΖΑ δεν έχει τέλος 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Ιουνίου 2019 στις 7:08 π.μ.

Αλλος ενας ``κομμουνιστης`` προστεθηκε στον καταλογο
των μελων του``αριστερου`` συριζα Αυτος ο συριζα θα
μαζεψει σε λιγο ολους τους ``κομμουνιστες`` και τοτε
δεν θα θαχουμε καμια ελπιδα για την εξελειξη της αρι
στερας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger