Home » , » Προβλέπονται αλληλοκαρφώματα κατηγορουμένων ναζί, στην δίκη της Χ.Α

Προβλέπονται αλληλοκαρφώματα κατηγορουμένων ναζί, στην δίκη της Χ.Α

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 | 11:42 μ.μ.

Το ότι η ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου βρίσκεται σε οργανωτική αποσύνθεση είναι γεγονός.
 Αποφεύγει να οργανώσει κάποια δημόσια συγκέντρωση και περιορίζεται σε κάποιες μαζώξεις σε κλειστούς χώρους με τους "συνήθεις" παριστάμενους.

Ακόμα δημοσιεύματα την παρουσιάζουν να έχει πρόβλημα να συμπληρώσει πλήρης εκλογικούς συνδυασμούς, και παρά την διάψευση της Χ.Α μια ανάγνωση των ονομάτων υποψηφίων βουλευτών που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της, δείχνει ότι υπολείπονται αισθητά, σε αριθμό απ' αυτούς που είχε κατεβάσει στις προηγούμενες εκλογές.

Το βασικό φυσικά είναι να επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και η Χ.Α να υποστεί νέο εκλογικό βατερλό στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλη.
Ακόμα πιο σημαντικό είναι να χάσει τα όποια κοινωνικά ερείσματα της έχουν απομείνει.

Η ενδιαφέρουσα εξέλιξη που αναμένεται πάντως, είναι τα όσα θα προκύψουν στη δίκη της Χ.Α. Οπως μας μετέφερε σύντροφος δικηγόρος που παρίσταται στην ακροαματική διαδικασία σαν συνήγορος πολιτικής αγωγής, από τις 19 Ιούνη θα αρχίσουν οι απολογίες των κατηγορουμένων.
(Δεν είναι υποχρεωτικές και ίσως κάποιοι να μην απολογηθούν).

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, οι κατηγορούμενοι δεν έχουν ενιαία υπερασπιστική γραμμή και πιθανόν από κάποιες απολογίες να προκύψουν συγκλονιστικές μαρτυρίες και αλληλοκαρφώματα.

Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες αυτό είναι κάτι που ανησυχεί σφοδρά την ηγεσία της ναζιστικής οργάνωσης και προσπαθεί να βρει τρόπους να το αποφύγει. Οψόμεθα.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger