Home » , » Αναβρασμός και αλληλοεκβιασμοί στο εσωτερικό του ναζιστικού μορφώματος

Αναβρασμός και αλληλοεκβιασμοί στο εσωτερικό του ναζιστικού μορφώματος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 | 11:37 μ.μ.

Ισως το μόνο θετικό αποτέλεσμα που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές στις 7 Ιούνη είναι το διαφαινόμενο νέο Βατερλό της ναζιστικής συμμορίας με κάποιες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι δεν αποκλείεται το εγκληματικό πολιτικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου να στερηθεί ακόμα και την κοινοβουλευτική του εκπροσώπηση.

Πολλοί είναι οι παράγοντες που έχουν συμβάλλει σ' αυτή την εξέλιξη με σημαντικότερο την δράση του αντιφασιστικού κινήματος.

Επειδή εδώ και μέρες κυκλοφορούν δημοσιογραφικές πληροφορίες -κάτι που αναζοπυρώθηκε με το κείμενο που δημοσίευσε ο φυρερίσκος της οργάνωσης το οποίο τιτλοφορεί "Επί προσωπικού" απαντώντας σε «κάποιους δήθεν “πατριώτες”, πληρωμένους κονδυλοφόρους του συστήματος» οι οποίοι του αποδίδουν προσωπική ευθύνη για τον εκλογικό μαρασμό της Χ.Α- ,να γράψουμε μερικά πράγματα απ' αυτά που διαχέονται.

Κοινός παρονομαστής αυτών είναι ο αναβρασμός και οι αλληλοεκβιασμοί που υπάρχουν στο εσωτερικό του ναζιστικού μορφώματος. Και αυτά έχουν να κάνουν με την τροπή που έχει πάρει η δίκη με κατηγορούμενα μέλη της Χ.Α.
Το συγκεκριμένο θέμα έχει να κάνει με το Οικονομικό και τις κατηγορίες που δέχεται ο Μιχαλολιάκος ότι διαχειρίζεται το κόμμα του σαν "οικογενειακή επιχείρηση".
Κι ενώ μέχρι τώρα αυτό το ζήτημα ήταν στην αφάνεια, αφού το ναζιστικό δόγμα "η Αρχή του Αρχηγού" κάλυπτε τα πάντα - πολύ ενδιαφέρον είναι το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά με τίτλο «Ο Αρχηγός: Το αίνιγμα του Ν. Μιχαλολιάκου»-, τώρα αρχίζουν να υπάρχουν ρωγμές σ' αυτή την επικρατούσα αντίληψη στο εσωτερικό της Χ.Α.

Αφετηρία υπήρξε η διαφαινόμενη καταδικαστική απόφαση στην δίκη των χρυσαυγιτών, και η διάψευση της κατηγορηματικής υπόσχεσης που είχε δώσει ο Μιχαλολιάκος στα κατηγορούμενα μέλη της οργάνωσής του "ότι δεν θα πάει κανείς τους φυλακή".
Τώρα κάποιοι χρυσαυγίτες θεωρούν ότι τους "πούλησε" και ενδιαφέρετε να σώσει μόνο το τομάρι του και τον "κολλητό" του Γ. Λαγό που τον διόρισε ευρωβουλευτή.

Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα οικονομικά της Χ.Α; Πολύ μεγάλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν υπάρχουν στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης που σήμερα κινδυνεύουν να βρεθούν για πολλά χρόνια στην  φυλακή τα οποία γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα  για την χρηματοδότηση με "μαύρα λεφτά" της Χρυσής Αυγής από ακροδεξιούς στη Ρωσία, Έλληνες και Ρώσους επιχειρηματίες.

Αν αυτά τα αποκαλύψουν, πέρα απ' το ότι θα βρεθεί σε πολύ δυσμενή θέση ο Μιχαλολιάκος, θα υπάρξει και το κύκνειο άσμα της ναζιστικής οργάνωσης.
Και αυτή την γνώση τους την χρησιμοποιούν για να πιέσουν τον αρχηγό τους να υλοποιήσει την υπόσχεση του. (Στο λίγο μυαλό που διαθέτουν πιστεύουν ότι θα μπορούσε να εξαγοράσει την δικαστική έδρα και να αθωωθούν, όπως τους άφησε να εννοηθεί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς κάποιων).

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι μόλις πριν λίγο καιρό έχει αποκαλυφθεί ότι η Χ.Α διέθετε 700 επαγγελματικά στελέχη τα οποία μισθοδοτούσε με 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο!!!

Μιλάμε δηλαδή ότι η εγκληματική οργάνωση διαχειριζόταν (διαχειρίζεται;) τεράστια χρηματικά ποσά και αν γίνει γνωστό η προέλευση και η κατάληξη τους, σίγουρα θα της δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα.
Με αυτό το δεδομένο έχει κάθε λόγο ο Μιχαλολιάκος αυτό τον καιρό να μην αισθάνεται καθόλου καλά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger