Home » , » Εγκυρα troll.

Εγκυρα troll.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 | 9:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σήμερα τα γαλάζια ΜΜΕ προέβησαν σε επείγουσα ανακοίνωση, ώστε να προμηθευτούν άμεσα πάνες οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής. "Έχουν χεστεί απάνω τους" δήλωσαν ανεξάρτητοι παρατηρητές.

"Τα περιττώματα σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες δημιουργούν μια αποπνικτική ατμόσφαιρα και η μπόχα είναι ένας από τους λόγους που λιποθύμησε ο κατηγορούμενος στη δίκη" επισήμαναν έγκυρα troll. Αυτός και η λύπη του επειδή τους πιάσανε για τους φόνους που κάνανε
Καμία προσπάθεια απόπειρας αναβολής μέχρι να βγει ο Κούλης, που δεν είναι Σαμαράς, κι έχει άριστες σχέσεις με τον φύρερ Μιχαλολιάκο.

Φυσικά το ΣΚΑΙ και τα υπόλοιπα κομματικά γραφεία της ΝΔ εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους ακροδεξιούς φονιάδες. Ο κόσμος σχολίασε κι αυτός το γεγονός.
"Χρυσαυγιτης είναι ο τύπος που οργανώνεται μαζί με άλλα 20 άτομα για να σκοτώσουν έναν, αλλά όταν έρχεται η ώρα της απολογίας του στο δικαστήριο, λιποθυμά".
"Δεν έχει σημασία αν θα πέσεις, σημασία έχει να μην ξανασηκωθείς". 
"Ναζί ή να πέθανε άραγε ο Πατέλης μετά τη λιποθυμία"; - Σίγουρα Ναζί.100%.
"Έχεις και τα δίποδα περιττώματα που το παίζουν σκληροί και νταήδες σε αδύναμους και στα δικαστήρια λιποθυμούν σαν Μαίρη Πόπινς"...

Πέρα από την πλάκα έχουμε να κάνουμε με εγκληματίες. Ακόμα μια εκλογική αναμέτρηση έφτασε και η δίκη δεν λέει να τελειώσει. Οι ναζί περιμένουν να βγει ο Κούλης για να κυβερνήσουν -άτυπα φυσικά- μέσω της γαλάζιας συμμορίας. Άλλωστε κυρίως εκεί κρύβονταν τόσο καιρό τα χουντικά σταγονίδια. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να πλήξει καίρια τη ΝΔ στερώντας τις χρυσές ακροδεξιές εφεδρείες. Η ΝΔ και η ΧΑ υποστηρίζουν ακριβώς τα ίδια σε πάρα πολλά και βασικά θέματα. Στο μεταναστευτικό, την αστυνομοκρατία - καταστολή, την κατάργηση δικαιωμάτων και ελευθερίων, τις διώξεις πολιτικών αντιπάλων, την εξωτερική πολιτική, τα εργασιακά κοκ.
Μια καταδίκη της συμμορίας θα ήταν έμμεση καταδίκη ολόκληρης της ακροδεξιάς που αποτελεί τον πυρήνα της ΝΔ.
Οι ρεφορμιστές όμως σκέφτηκαν ηλίθια. Θεώρησαν πως δήθεν θα έκοβαν ψήφους από τη ΝΔ.

Ξέχασαν πως η πολιτική που εφάρμοσαν, και η οποία ήταν συνέχεια της λεηλασίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τους έστειλε στα τάρταρα. Και που, αν δεν ήταν ο φόβος επιστροφής της ΝΔ, πιθανότατα να είχαν μονοψήφιο ποσοστό στις Ευρωεκλογές.

Όσο για τους ακροδεξιούς συνωστίζονται στη ΝΔ έτοιμοι για γιούρια στο Δημόσιο χρήμα. 

Υπάρχει μια ακόμα μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους θρασύδειλους της Χρυσής Αυγής και τους Κομμουνιστές. Οι Κομμουνιστές αντιμετώπιζαν με θαρραλέα και πολλές φορές κατακεραύνωναν με τα λόγια τους φασίστες διώκτες τους. Ποτέ δε δείλιασαν ακόμα και μπροστά στα βασανιστήρια, στην εξορία και το θάνατο. Και οι Κομμουνιστές ήταν αθώοι. Οι δήθεν άντρακλες λιποθυμούν όταν τους πιάνουν και τους δικάζουν δίκαια για τα απάνθρωπα εγκλήματα τους. Μην έχουν αμφιβολίες γιατί έχασαν στο Β' Παγκόσμιο και γιατί χάνουν συνέχεια.
Ο λαός τους αποκαλεί εκτός από φονιάδες και χέστες... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger