Home » , , » Monsieur Platini tu es super escroc.

Monsieur Platini tu es super escroc.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 | 6:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos15

O πρώην πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί συνελήφθη σήμερα το πρωί από τις Γαλλικές αρχές για διαφθορά, όσον αφορά την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ. Συνελήφθησαν, επίσης, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Κλοντ Γκεάν, αλλά και η Σοφί Ντιόν, πρώην σύμβουλος του Νικολά Σαρκοζί.
Το 'χουνε! Θα πούνε ότι λένε εδώ σε αυτές τις περιπτώσεις: Σκευωρία!!! 

Δεν είναι όμως πρώτη φορά που ο άτακτος πρώην ποδοσφαιριστής πιάνεται με τη γίδα στην πλάτη. Κρίμα, γιατί ως παίχτης ήταν σπουδαίος, εμένα μου άρεσε. Ως χαρακτήρας όμως, άστα να πάνε. Καθαιρέθηκε το 2016 γιατί πήρε 1,8 εκατομμύρια παράνομα και τιμωρήθηκε με 6 χρόνια απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
Καλέ, δεν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, με μπίζνες ασχολήθηκε.
Ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής έτσι; Για να μην ξεχνιόμαστε.

Ο "ιππότης της χρυσής κουτάλας" λοιπόν έκανε, καθώς φαίνεται, μια βρομοδουλειά με το Κατάρ. Η χώρα αυτή πήρε το Μουντιάλ του 2022 χάρη στον Πλατινί. Οι αξιωματούχοι του Κατάρ είχαν πάρα πολλές συναντήσεις και σ' αυτές εικάζεται πως δόθηκαν κάποια "δωράκια" για να πάρουν τη δουλειά.
Αν δεν λαδώσεις...

Να θυμίσουμε όμως λίγο τι θα πει Κατάρ, όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Καμία ελευθερία, ειδικά για τις μειονότητες και τις γυναίκες. Το Κατάρ είναι απόλυτη μοναρχία, συνταγματική κατ' όνομα.
Είναι πλούσια χώρα με πετρέλαιο, φυσικό αέριο, όμως οι κάτοικοι είναι φυλακισμένοι σε χρυσό κλουβί. Οι γυναίκες, εξακολουθούν να δέρνονται, και στην ουσία να θεωρούνται περιουσιακό στοιχείο, ενώ οι μειονότητες, όπως οι gay, διώκονται και θεωρούνται τυχεροί, αν κρατήσουν το κεφάλι τους.

Μόνο δυο περιοχές έχουν χειρότερη κατάσταση, όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η μία είναι εκεί που υπάρχει ακόμα ο ISIS και η άλλη στη γειτονική Σαουδική Αραβία, όπου κόβουν κεφάλια με το παραμικρό. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάρφωσαν οι Σαουδάραβες την όλη συναλλαγή, από ζήλια, γιατί δεν πήραν αυτοί το Μουντιάλ.
Μη στενοχωριέστε βρε, θα φροντίσουν οι φίλοι και σύμμαχοι σας Αμερικάνοι να σας επιβραβεύσουν, που δε θα μαστιγώνετε πια τις γυναίκες που οδηγούν δημόσια. Θα τις δέρνουν "μόνο" τα σοβινιστικά γουρούνια στο σπίτι, όπως είναι το "έθιμο".

Που λέτε, αυτό ακριβώς είναι ο καπιταλισμός: Παίρνει ένα ταλαντούχο άνθρωπο και τον βουτάει στα σκατά. Όπως είναι φυσικό, βρωμάει πατόκορφα. Κάποιοι θα πουν πως φταίει ο Πλατινί. Ασφαλώς είναι παλιοχαρακτήρας, όμως πώς τα αντιμετωπίζει το σύστημα; Επιβραβεύει τέτοια καθάρματα με το να τα τοποθετεί σε θέσεις κλειδιά.
Μετά, όταν η αγανάκτηση του κόσμου φτάνει στο Θεό, υποκριτικά τιμωρεί κάποια από τα λαμόγια, αφού φροντίζει να τα αντικαθιστά με ίδια ή ακόμα χειρότερα καθίκια. 
Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά κλασμένος.

ΥΓ: Ο μεσιέ ήθελε να μας κάνει και μαθήματα για τη βία στα γήπεδα! Λαμπρά! Να πει στους φίλους του τους εμίρηδες, να στείλουν δυο τρεις ντουζίνες δήμιους με γιαταγάνια, να δεις μετά κουνιέται κανένας; Κανένας! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger