Home » , » Περί "κοινωνικών σχέσεων"

Περί "κοινωνικών σχέσεων"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 | 9:40 μ.μ.


Κατακλύστηκε το διαδίκτυο με φωτογραφίες σχετικές με το θερμό τετ-α-τετ που είχε σήμερα η Λιάνα Κανέλλη με την Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή.
Εκατοντάδες ήταν και οι τοποθετήσεις χρηστών του Ιντερνέτ που σχολίασαν αυτό το σκηνικό. Και αυτές ήταν διαμετρικά αντίθετες. Από προβοκατόρικες -μας θύμιζαν το πολιτικό παρελθόν της συνεργαζόμενης με το ΚΚΕ σήμερα βουλευτίνας και εκτιμούσαν ότι πρόκειται να στελεχώσει την κυβέρνηση της Ν.Δ. μέχρι αισχρές με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Αξίζει όμως τον κόπο να σταθούμε σε έναν σχολιασμό. "Αιδώς αχρείοι. Ποινικοποιείται και τις προσωπικές κοινωνικές σχέσεις" μας γράφει χρήστης του Ιντερνετ.
Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτή η διαπίστωση προέρχεται από τρολ ή από οπαδό του ΚΚΕ.

Σε κάθε περίπτωση όμως οι "κοινωνικές σχέσεις", δεν μπορεί να αποτελούν άλλοθι για τις συναναστροφές ενός πολιτικού προσώπου.

Τα αλισβερίσια δηλαδή που είχε η Ν. Μπακογιάννη με ναζιστές και Χριστοφοράκο, εντάσσονται στις κοινωνικές σχέσεις;

Οι συνχνωτισμοί της Λιάνας Κανέλλη με Γ. Αγγελοπούλου και Τ. Μπλτάκο, αφετηρία έχουν τις "προσωπικές σχέσεις" που διατηρούν;  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

18 Ιουλίου 2019 στις 3:21 μ.μ.

Iσως συνεβη καποιο κοσμοιστορικο γεγονος που εμεις δεν γνωριζουμε Ισως επηλθε ο ιστορικος συμβιβασμος της αρχουσας αστικης ταξης και του Κομμουνισμου Οι εναγκαλισμοι και οι ασπασμοι αυτων των ``εξαιρετων`` κυριων προερχομενες απο αντιθετα και εχθρικα πολιτικα στρατοπεδα δημαινει κατι πολυ μεγαλης σημασιας γεγονος Ας εχουμε λιγη υπομονη ωσπου να αποκαλυφτουν οι λεπτομερεις αυτου του ιστορικου γεγονοτος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger