Home » , , » Αλλο ΚΥΜ και άλλο ΚΙΜ.

Αλλο ΚΥΜ και άλλο ΚΙΜ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 | 11:24 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Τώρα θα τα πάρω! Ο ΚΥΜ δεν είναι ΚΙΜ. Θα μου πείτε "ακούγονται το ίδιο". Ο πρώτος είναι ο Μητσοτάκης. Ένας άχρηστος. Που για να μπορέσει να σταθεί στην εξουσία παίρνει υπό τον άμεσο έλεγχο του τις μυστικές υπηρεσίες, το παρακράτος και όλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. 

Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας δεν μιλάει ούτε με εξωγήινους, ούτε με κούκλες βιτρίνας. Είναι σοβαρός, συνεπής και πάνω από όλα έξυπνος. Μπόρεσε και διαπραγματεύτηκε επιτυχώς με μια υπερδύναμη που επιβουλεύεται την Ελευθερία της χώρας του.

Η Βόρειος Κορέα είναι φτωχή μεν λόγω του πολύχρονου εμπάργκο των ΗΠΑ, είναι όμως Κράτος, δεν είναι μπάχαλο.
Αναρωτιέστε άραγε, τι γλέντι θα έκανε η CIA και τα Δυτικά ΜΜΕ, αν στη θέση του ικανού Βορειοκορεάτη ήταν ο... Κούλης;

Αν έλεγαν τα κανάλια πως φταίει ο κακός καιρός κατακαλόκαιρο για τις απίστευτες καταστροφές, την πλήρη ανυπαρξία του κράτους, την ανοργανωσιά, το μπάχαλο, την αδιαφορία, τους νεκρούς; 

Η CIA δεν θα χρειάζονταν να λέει ψέματα. Θα έκανε καινούριο συκώτι ο πλανήτης με τις μαλακίες.
Απλά δεν ασχολείται κανείς με την Ελλάδα παρά μόνο όταν είναι για διακοπές.
Αλήθεια, γιατί είμαστε από πιο δημοφιλείς προορισμούς το καλοκαίρι; Λόγω κλίματος ίσως; Και λόγω θάλασσας φυσικά. Γιατί και ακριβοί είμαστε, μάλιστα κάποιοι στη Μύκονο πρέπει να μπουν στο Γκίνες, και ανοργάνωτοι.

Μόνο για ορισμένες θερμοκρασίες είμαστε. Έξω από τη θερμοκοιτίδα χαθήκαμε. Υπάρχει αλλού τέτοιο κράτος; Μην πείτε "εκεί που γίνεται πόλεμος". Αλλά η βασική διαφορά Κούλη και ΚΙΜ είναι η αξιοπρέπεια.
Ο Κούλης κάνει ότι του πουν οι ξένοι. Η αποτυχημένη Βρετανίδα Πρωθυπουργός πήρε το Μητσοτάκη κι απαίτησε να τηρήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Προφανώς ανησύχησε από αυτά που έλεγε προεκλογικά στα γίδια. 

Το σκλαβάκι της Μέρκελ, ο υποτακτικός των τοκογλύφων, τη διαβεβαίωσε πως θα τηρήσει κατά γράμμα τη Συμφωνία, που το κόμμα του έλεγε "προδοτική"!!!
Ποιος κερατάς θα το έκανε αυτό σε άλλο κράτος (μιλάμε για κράτος όχι για αποικία) και θα έμενε στην θέση του την επόμενη μέρα; Κανονικά πρέπει να κυκλοφορεί με κουκούλα μετά από αυτό.

Και εξηγούμαι: Για τη Συμφωνία έχω πει τη γνώμη μου, πως το μόνο κακό είναι η διεύρυνση του ΝΑΤΟ. Αλλά όταν υπάρχει τέτοια συμπεριφορά λοχία προς νεοσύλλεκτο σε επικοινωνία, λες ένα "Fuck U" και κλείνεις το τηλέφωνο, αν έχεις μια στάλα τσίπα. Αν δεν λερώνεις το βρακί σου, με το που μιλά το αφεντικό.

Τεράστια λοιπόν η διαφορά του ΚΙΜ με το Μητσοτάκη. 

Και τα τρολλ του ΣΥΡΙΖΑ που είπαν αυτή την "εξυπνάδα", στην ουσία αναπαράγουν την προπαγάνδα της δεξιάς. Τα ψέματα των Δυτικών ΜΜΕ.

Παρακαλώ να μην ξαναγίνει μπέρδεμα ικανών και σοβαρών ξένων ηγετών με το δικό μας άχρηστο, διεφθαρμένο και κομπλεξικό χαραμοφάη. Θα δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger