Home » , , » Αλληλομαχαιρώματα ατόμων της «καλής κοινωνίας»

Αλληλομαχαιρώματα ατόμων της «καλής κοινωνίας»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 | 11:00 μ.μ.


Φυσικά και δεν έχουμε καμιά διάθεση να σχολιάσουμε αναλυτικά τις κόντρες που ξεσπούν ανάμεσα στα «γραβατωμένα» λαμόγια, άτομα της «καλής κοινωνίας» που κάποιες φορές, για μια σειρά λόγους, έχουν αντιπαραθέσεις και μας χαρίζουν χαμόγελο.

Και στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στον «μοντελοπνίχτη» δικηγόρο που από το βράδυ των εκλογών άνοιξε λογαριασμούς με τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου. 
Τηλεγραφικά, λοιπόν η φτιάξη.

Ο Α. Κούγιας καλούμενος να σχολιάσει τα αποτελέσματα της κάλπης έβγαλε το "κοινωνικόμετρο" και "βαθμολόγησε" τους ψηφοφόρους,. Υποστήριζε ότι στις πρόσφατες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ  έχει στηριχθεί σε ψήφους των ρομά, των "ιδιαιτεραιοτήτων" και κάποιων ποινικών, λέγοντας πως δεν είναι το ίδιο ποιοτική η ψήφος τους, με άλλων, όπως των ελεύθερων επαγγελματιών.

Η αστική ευγένεια του Χατζηνικολάου δεν του επέτρεψε να αδιαφορήσει και αντέδρασε με την φράση "είναι ό,τι πιο φασιστικό έχω ακούσει" συμπληρώνοντας .ότι “τέτοια δήλωση δεν έχω ακούσει ούτε από χρυσαυγίτες της κακιάς ώρας”.

Σήμερα από το δικηγορικό γραφείο του Κούγια εκδόθηκε μια ανακοίνωση η οποία μας γνωστοποιεί ότι για "την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών τόσο εις βάρος του Νίκου Χατζηνικολάου, όσο και εις βάρος όλων όσων με κραυγές ουσιαστικά περιέγραψαν τον επικεφαλής του γραφείου μας ως δήθεν φασίστα, προσπαθώντας με προκλητικά ουρλιαχτά δήθεν αγανακτήσεως και χειρονομίες χτυπημάτων στα τραπέζια, αλλά κυρίως με κλείσιμο του μικροφώνου του να τον αποτρέψουν στο πλαίσιο της ελευθερίας του εκφράζεσθαι και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας να αναπτύξει την άποψή του".

 Δυο λόγια τηλεγραφικά. Πράγματι η προκλητικότητα και το θράσος του μοντελοπνίχτη είναι απερίγραπτα! Το ίδιο και το μίσος του για τους Ρομά.
Μπορεί ο ίδιος να μην τους χαρακτήρισε "ανθρώπινα σκουπίδια" όπως έκανε ο ναζί Κασιδιάρης, αλλά τα όσα ακούσαμε να λέει, σχετικά πρόσφατα, έχοντας αναλάβει την υπεράσπιση ενός φονιά στην Κόρινθο, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ έναν τσιγγάνο γιατί θεώρησε ότι πήγε να του κλέψει δυο κότες, ήταν εξοργιστικά. Ολόκληρες "διατριβές" έκανε τότε ο Κούγιας σεργιανόντας τα τηλεοπτικά κανάλια για την "εγκληματικότητα των Ρόμα" και το "πόσο σωστός άνθρωπος και οικογενειάρχης" ήταν ο δολοφόνος εντολέας του.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι απ'  τις πιο προκλητικές δηλώσεις του Κούγια ήταν όταν χαρακτήριζε δημόσια τον δολοφόνο μπάτσο Κορκωνέα «ένα γλυκό άτομο» που «δεν μετανιώνει που τράβηξε πιστόλι».και την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, "θέλημα θεού".

(Ηταν μια εποχή που σε σχετικές διαδηλώσεις το σύνθημα που κυριαρχούσε ήταν «Αυτό-αυτό, αυτό είναι το σωστό, ο Κούγιας να πεθάνει με εξοστρακισμό...»).

Το ωραίο πάντως την αντιπαράθεσης που υπάρχει τώρα μεταξύ Χατζηνικολάου - Κούγια είναι ότι ο δικηγόρος προσπαθεί στην ανακοίνωσή του να μας παρουσιαστεί "αριστερός", κατηγορώντας τον Χατζηνικολάου για τις δεξιές οικογενειακές καταβολές και την "επιλεκτική" του δημοσιογραφία.

Διαβάζουμε, λοιπόν στην ανακοίνωση του Κούγια:

Ο «λαϊκός αγωνιστής» Νίκος Χατζηνικολάου, για τον οποίο όλοι γνωρίζουν ποιά κομματική προέλευση είχε από εφηβικής ηλικίας, όντας από ηλικίας ενός έτους γιος βουλευτού (ο πατέρας του, όπως με ενημέρωσαν τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Αλεξανδρούπολη, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το 1963, όταν ο ίδιος ήταν ενός έτους) και μετέπειτα Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, δεν κάλεσε στο τηλεοπτικό του πάνελ κανένα Ρομά, ούτε κανένα με ιδιαιτερότητες, ούτε κανένα φυλακισμένο, ούτε κανέναν αλλοδαπό, ο οποίος κατέχει ελληνικό διαβατήριο, για να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά κάλεσε το «φασίστα» κ. Κούγια, παρακαλώντας τον από ημέρες, γιατί ο κ. Κούγιας είχε δεσμευτεί να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών, μαζί με την κα Ζαχαρέα και τον κ. Τράγκα, και, ενώ ο κ. Κούγιας τον ετίμησε με την παρουσία του, αντιμετώπισε μια αντιδεοντολογική, απερίγραπτη, ανάγωγη και παράνομη συμπεριφορά που δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την άποψή του.

Να ευχηθούμε να συνεχιστούν αυτά τα αλληλομαχαιρώματα ατόμων της "καλής κοινωνίας". Τα απολαμβάνουμε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Ιουλίου 2019 στις 12:41 π.μ.

Καλός μπάτσος κακός μπάτσος.
Η ΝΔ εναντίον της ΝΔ. Οι υποκριτές κανίβαλοι εναντίον όσων γουστάρουν ανθρώπινη σάρκα, και καμαρώνουν γι αυτό. "Έφαγα το συκώτι του με λίγα κουκιά κι ένα καλό κιάντι".
Ο λάου λάου ήθελε απλά να προστατεύσει τη ΝΔ από την ανατριχίλα, την αηδία που προκάλεσαν τα λόγια του μοντελοπνίχτη. Θεό έκαναν στη ΝΔ τον Κούγια να κάνει μήνυση στο Χ/νικολάου ώστε να φανεί μέσω της σικέ αντιπαράθεσης πως υπάρχουν άνθρωποι και στη γαλάζια στάνη.
Το ντερέκι είπε ότι λένε οι νεοδημοκράτες μεταξύ τους. "Όσα λεν ναζίδες μεταξύ τους, λόγια με σκατά και ρατσιστικά".
Ο Νικολάκης του είπε με άλλα λόγια: Πάψε ρε μαλάκα σε ακούνε κι άλλοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger