Home » , » Ο αυτοχαρακτηριζόμενος "τυχοδιώκτης", υπουργός Μ. Χρυσοχοϊδης

Ο αυτοχαρακτηριζόμενος "τυχοδιώκτης", υπουργός Μ. Χρυσοχοϊδης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 | 8:12 μ.μ.



"Η φράση «Verba volant, scripta manent» , η οποία στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", είναι λατινική παροιμία που συμβουλεύει την αξία που έχει ένα γραπτό κείμενο που δεν μπορεί ν΄ αμφισβητηθεί έναντι του προφορικού λόγου που μπορεί αντίθετα ακόμα και να ανακληθεί ή να διαψευστεί ως μηδέποτε γενόμενος".

Εχει την αξία της η περασμένη διατύπωση που έκανε ο σημερινός πολιτικός προϊστάμενος του υπουργείου μπάτσων και καταστολής.
Κι αυτό γιατί μας δίνει τα περιθώρια να ασπαζόμαστε την δική του άποψη και να χαρακτηρίζουμε τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ένα πολιτικό τυχοδιώκτη.

Το σημερινό κυβερνητικό στέλεχος μπορεί να μην έχει έφεση στο διάβασμα και σαν κοινοβουλευτικός άντρας που υπήρξε και ψηφίζει ότι του σερβίρουν, διαθέτει όμως ιδιαίτερα προσόντα. Αυτά ήταν που τον οδήγησαν να βραβεύεται από το FBI λόγου της άπεπτου υπουργικού βίου του.

Και για να μην επαναλαμβανόμαστε ρίξτε μια ματιά σ' αυτή μας την ανάρτηση.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Ιουλίου 2019 στις 11:39 μ.μ.

"Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι θα καταργήσουμε την συμφωνία των Πρεσπών"
Άιντε, κάνουν μο-, μόκο και θα σκάσουν.
Άιντε και τις Πρε, τις Πρέσπες θα περάσουν.
Αμ’ πώς δα, αμ’ τι δα, στο video σαν σ' είδα!
Αμ’ πώς δα, αμ’ τι δα, στο video σαν σ' είδα!
Άιντε Καραγκού, γκούνη, Καραγκούνη.
Άιντε θα το σκι, το σκίσεις το ζιπούνι.
Αμ’ πώς δα, αμ’ τι δα, τα ψέματα σας είδα.
Αμ’ πώς δα, αμ’ τι δα, τα ψέματα σας είδα.
Άιντε τα πουλή, πουλήσατε τα γίδα
Άιντε και τα κα, τα κάνατε, σκουπίδια.
Αμ’ πώς δα, αμ’ τι δα, θα κάνουνε τα ίδια!
Αμ’ πώς δα, αμ’ τι δα, θα κάνουνε τα ίδια!
Εγώ πάντως συμφωνώ με το "Συριζαίο" Καραγκούνη. Ποτέ η ΝΔ δεν είπε πως θα καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό το έλεγαν κάτι ναζί, που διαδήλωναν με τον πόλο τους έξω και πήραν τελικά τον πούλο. Γυρεύοντας πήγαιναν.
Ζάχαρη η Συμφωνία των Πρεσπών. Μέλι! Τη λιγουρεύεται, τη ζαχαρώνει ως κι ο Άδωνις. Απλά την έκανε ο Τσίπρας, οπότε δεν την ήθελε ο Μητσοτάκης μέχρι να πάρει αυτός την κουτάλα. Τώρα όμως είναι μια χαρά. Θεραπεύτηκε!
Εμ βέβαια! Είναι ποτέ δυνατόν ο Κούλης να χαλάσει τα συμφέροντα της Αμερικής; Αχάριστος είναι; Που σπούδασε; ΗΠΑ! Είπαν αυτοί, ξείπε αυτός.
Και που πήρε τον έλεγχο της ΕΡΤ τι έγινε; Να, τον κάρφωσε η ίδια η προπαγάνδα του. "20 λεπτά μίλαγε ο Αμερικάνος στο τηλέφωνο". Τα συγχαρητήρια είναι λίγα δευτερόλεπτα. Τα υπόλοιπα είναι οδηγίες. Θα μπορούσε να είχε διάρκεια τετάρτου το τηλεφώνημα, αλλά ο Κούλης δεν γράφει γρήγορα.
Πρέσπες και ξερό ψωμί. Και γαργάρα οι δεξιοί. Σκασμός φασιστάκια, εθνίκια του κερατά! Αρχίζω να γουστάρω! Ζητάτε τώρα δημοψήφισμα κι ακύρωση της συμφωνίας. Ή πάρτε ξίδι οι δεξιοί και σκάσε! Εγώ πάντως ΟΧΙ θα ψήφιζα, για να μην διευρυνθεί το ΝΑΤΟ, αλλά να μην πειράξω και λίγο τα ζωντόβολα, που πίστεψαν πως ο Κούλης θα έκανε διαφορετικά από ότι πρόσταξαν οι Αμερικάνοι;
Το έχει ξανακάνει η ΝΔ, με τις ταυτότητες. Καλά, τι θυμήθηκα τώρα;! Επί Αρχιερέα διαπλοκής λοιπόν, υπήρχε ένα θέμα με την αναγραφή θρησκεύματος στις ταυτότητες. Οι γαλάζιοι ρασοφόροι είχαν λυσσάξει και μαζέψει πάνω από 3 (με το συμπάθιο) εκατομμύρια υπογραφές. Φεύγει το ΠΑΣΟΚ έρχεται η ΝΔ και το θέμα αυτομάτως ξεχνιέται! Οι παπάδες παίρνουν τα 3 (με το συμπάθιο) σκέτα. Τα ήξερα αυτά και τα έλεγα, τα έχω ξαναδεί. Κι η πλάκα μόλις άρχισε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger