Home » , » Ανατρέξατε στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο

Ανατρέξατε στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 | 5:46 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

 "Καλέ, είμαστε πολύ ντελικάτοι, να μας προσέχετε. Πιο ευαίσθητοι κι από τη Μιμόζα την αισχυντηλή. Μόνο για θερμοκρασίες δωματίου, χωρίς βροχή και πολύ αέρα.
Βρέχει; Πνιγόμαστε. Σε μια κουταλιά νερό. Έχει αέρα; Μας πήρε και μας σήκωσε.
«Φτερό στον άνεμο, η χώρα μοιάζει…». Αν πάλι έχει πολύ ζέστη, λιώνουμε λες και το κράτος είναι βουτυρένιο. Κι αν συνδυαστεί πχ αέρας και καύσωνας; Καήκαμε! Γίναμε στάχτη. Μας κατατροπώνει κάθε καλοκαίρι ο στρατηγός άνεμος. Μας έχει άνετα κι στρατηγός χειμώνας, χωρίς καν να είναι Ρώσικος. Είσαστε μια ολάκερη χώρα για θερμοκοιτίδα..."

Τα έγραψα το Νοέμβρη, ισχύουν σήμερα, κι όπως φαίνεται, δυστυχώς, θα ισχύουν για πολύ ακόμα.
Γιατί όλα αυτά; Γιατί το Κράτος έχει άλλες προτεραιότητες. Ασχολείται με το πως θα μας λεηλατήσει, πως θα ξεπουλήσει ότι δεν καταστράφηκε, πως θα καταστείλει και πως θα ταΐσει το κηφηναριό.

 Βέβαια υπάρχουν και άλλες ερμηνείες για τις αιτίες: Η θρησκευτική πχ.
"Ανατρέξατε στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, κεφάλαιο 24, στ.6-8. Εκεί περιγράφονται διάφορα έκτακτα φυσικά φαινόμενα, τα οποία θα είναι καταστροφικά! Όπως π.χ. πείνα και σεισμοί, που θα επιφέρουν καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον! Μεταξύ αυτών πρέπει να εντάξουμε και τους καταποντισμούς. Όλα αυτά θα εκφράζουν την οργή του Δημιουργού Θεού για την αποστασία του δημιουργήματος Του, δηλ. του ανθρώπου".

Τα έλεγε ο Αμβρόσιος για τον Τσίπρα, όσον αφορούσε τις πλημμύρες στην Αττική. Για το Μητσοτάκη; Γαργάρα.
Φυσικά, ο Κούλης είναι δεξιός ψεύτης, εθνικόφρων απατεώνας, χριστιανικό λαμόγιο. Αλλά οι καταστροφές - καταστροφές. Πλημμύρες - φωτιές κοκ. Διάβασα λοιπόν τις επιστολές του Ιησού, να δω τι τρέχει.
Αυτές, που πουλάει ο Βελόπουλος, όμως εγώ, που έχω τα κονέ με την Καλλιόπη τη θεούσα, τις βρήκα τζάμπα κατευθείαν από Παράδεισο. Και σε πολυτελή έκδοση παρακαλώ. Όχι φωτοτυπίες, Βελόπουλε.

Που λέτε, οι καταστροφές ήταν να γίνουν με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως έγιναν λίγο νωρίτερα οι εθνικές εκλογές, κι επειδή από τη χαρά τους οι άγγελοι και οι διάολοι ξέχασαν να τις ακυρώσουν, έγιναν πάνω στην ορκωμοσία του Μητσοτάκη.
Καλέ, δεν είναι γκαντέμης ο Μητσοτάκης. Μόνο την ανθρωποφαγία κληρονόμησε από το μπαμπά του. Επίσης κάτι εκατομμύρια και κάτι πρόβατα που τον ψηφίζουν.

Θα τα φτιάξει όλα μωρέ ο Κούλης. Άλλωστε, δεν πέταξε και κανένα χαρτάκι ο Ρουβίκωνας να ανησυχήσουμε. Τα συνηθισμένα κάθε φορά που αλλάζει λίγο ο καιρός. Πέθαναν άνθρωποι; Δυστυχώς! Αλλά τώρα πεθαίνουμε, καιγόμαστε, πνιγόμαστε, με Μητσοτάκη Πρωθυπουργό! Οπότε μην κάνουμε και πολύ λόγο στα κανάλια. Δεν υπάρχει τώρα λόγος σπέκουλας, αιτία να καπηλευτούν οι νεκροί. Έγιναν οι εκλογές!

Αν τώρα, αν, δεν ασχολούνταν με το άσυλο πρώτη μέρα που βγήκε κι ασχολούνταν με τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες...
Άστο, χειρότερα θα ήταν, για τον Κούλη μιλάμε. Δυστυχώς κάθε χρόνο τα ίδια. Γιατί δεν αλλάζει τίποτα; Γιατί δεν αλλάζει η πολιτική. Ίδια μέθοδος με τα ίδια - σάπια υλικά δίνει παρόμοιο αποτέλεσμα. Το λέει η επιστήμη.

Εμείς λυπούμαστε για όλα τα θύματα της αδιαφορίας των πολιτικών. Είτε είναι εκλογές, είτε όχι. Άλλοι είναι υποκριτές και λυπούνται μόνο, όταν συμφέρει το κόμμα τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger