Home » , » Για να μην καταπίνουμε αμάσητα όλα τα fake news, σχετικά με την αποφυλάκιση Φλώρου

Για να μην καταπίνουμε αμάσητα όλα τα fake news, σχετικά με την αποφυλάκιση Φλώρου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 | 6:09 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Επειδή αυτό το εμμονικό κυνήγι μαγισσών, (όπου "μάγισσες" ο ν. Παρασκευόπουλου και ο νέος Ποινικός Κώδικας), πέρα από ακραία και δόλια παραπληροφόρηση, σκοπεύει στην αποδοχή της κατάλυσης κάθε προστατευτικού δικαιώματος των κατηγορουμένων και των εγκλείστων, και επειδή πάλι εκεί "φορτώθηκε" η αποφυλάκιση του "άριστου" Φλώρου της Energa, και για να μην καταπίνουμε αμάσητα όλα τα fake news, να πούμε μόνον:

➤ Ο Φλώρος, ο εντερπρενέρ αυτός, καταδικασμένος σε 21ετή κάθειρξη, που έφαγε περίπου 261 μύρια, που έβγαλε συμβόλαιο θανάτου εις βάρος αυτού που αποκάλυψε την κατάχρηση και την απάτη του, που πλαστογράφησε δημόσια έγγραφα για να φανεί ως ανάπηρος και να αφεθεί ελεύθερος, με δικηγόρους τον κ. Βορίδη (τον γνωστό) και τον κ. Δημητριάδη (ανιψιό του Πρωθυπουργού κ Δ/ντη του ΠΘ γραφείου) για την σύσταση offshore εταιρίας, κατά δήλωσή του, άσκησε δικονομικό δικαίωμα του, αίτημα χορήγησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής λόγω της ασκηθείσας έφεσης.
Κάτι που προβλέπονταν από παλιά και συνεχίζει να ισχύει στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

➤ Ο Φλώρος δεν αποφυλακίστηκε λόγω του νέου Κώδικα!!! 

➤ Αποφυλακίστηκε από τους δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου κατά την κρίση τους, με αντίθετη πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας.

Εκεί να "στραφούν τα πυρά"
Στην Δικαστική Εξουσία, που αφήνει μέσα στο σκοτάδι τον 98% ανάπηρο Σάββα Ξηρό και τον κάθε φτωχοδιάβολο και αφήνει έξω το κάθε λαμόγιο για να πίνει μετά εις υγείαν των κορόϊδων
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger