Home » , » Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και οι "αρχιμουρλοί" δικαστές

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και οι "αρχιμουρλοί" δικαστές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 | 9:09 μ.μ.

Για τον βίο και την πολιτεία του τηλέμπορα-υπουργού Αδωνη Γεωργιάδη έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές. )Με μια αναζήτηση με το όνομα του στο μπλοκ μας το διαπιστώνεται)..

Με αφορμή, λοιπόν την προηγούμενη ανάρτησή μας για τον διορισμό του διευθυντή του γραφείου του, θυμηθήκαμε κάποιες απίστευτες καταγγελίες που είχε κάνει εναντίον του, για διασπάθιση δημοσίου χρήματος αποκλειστικά για την προσωπική του προβολή, όχι κάποιος αριστερός ή κομμουνιστής, αλλά ο πρώην αρχηγός του Γιώργος Καρατζαφέρης. (Δείτε το βίντεο).

Διαβάζοντας τώρα το κείμενο που υπογράφουν οι Γιάννης Μπασκάκης, και Δημήτρης Ψαρράς, στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και το οποίο τιτλοφορείται "Η δημοκρατία των νανογιλέκων", σταθήκαμε στο κεφάλαιο "Ο κ. Γεωργιάδης και οι δικαστές".

Σ' αυτό εντοπίσαμε μια παράληψη των συντακτών της "ΕτΣ". Δεν είναι πάγια η αντίληψη που έχει ο αντιπρόεδρος της Ν. Δ. για την "δικαιοσύνη" και τους δικαστές.
Κάθε φορά και αναλόγως όπως το απαιτούν οι περιστάσεις την αλλάζει. Οπως αναφέραμε και σε περασμένο κείμενο μας την μια φορά μπορείς να τον ακούσεις να λέει ότι  "εμπιστεύεται" το ΣτΕ το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο "είναι οι ασπίδα κατά της όποιας κυβερνητικής αυθαιρεσίας", και σε κάποια άλλη περίπτωση να λέει ότι απαρτίζεται από "αρχιμουρλούς" δικαστές.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger